Handbal

Supertransferul Luka Cindric a dezvăluit de ce a lăsat-o pe Barcelona pentru Dinamo: „Este cea mai bună opțiune pentru mine!”

Luka Cindric Foto. Imago

Articol de Andrei Petrescu, Iosif Popescu (video)  —  marţi, 08 august 2023

Luka Cindric (30 de ani), vedeta transferată de Dinamo de la Barcelona, a vorbit despre motivele pentru care a ales să semneze cu „dulăii” lui Xavi Pascual.

Transferul verii în handbalul românesc, conducătorul de joc croat cu 3 Ligi ale Campionilor în palmares, a ținut să vorbească despre alegerea de a veni la Dinamo și ce obiective are alături de „dulăi”.

VIDEO Luka Cindric: „Vreau să câștig trofee aici”

>

„Cred în acest proiect și am o conexiune specială cu Xavi Pascual, cred că putem face lucruri mărețe la Dinamo. A fost prima ofertă primită, m-am sfătuit cu familia și cred că este cea mai bună opțiune pentru mine în acest moment, să mă bucur de viața de aici. 

Nu contează că nu jucăm în Liga Campionilor, și European League are un nivel destul de ridicat de handbal, așa că sunt nerăbdător să joc în această competiție și să încerc să ajut echipa să câștige. Cred că avem o echipă foarte bună, putem progresa ușor”, a declarat Luka Cindric unei conferințe organizate de Dinamo pentru a prezenta noile transferuri. 

Palmares incredibil pentru Luka Cindric

Croatul are un palmares spectaculos. Acesta este triplu câștigător al Ligii Campionilor și dublu medaliat european cu naționala Croației.

Traseul lui sportiv a fost presărat cu trofee: 

- Trei trofee de EHF Champions League: una cu Vardar Skopje (2017) și două cu Barca (2021 și 2022) 

- Șapte titluri de campion național: 3 cu Vardar, 1 cu Kielce, 3 cu Barca 

- Un trofeu IHF Super Globe cu Barca (2019) 

- Două SEHA League cu Vardar 

- Alte 13 trofee naționale în Marcedonia de Nord, Polonia și Spania 

- Două medalii europene cu naționala Croației: argint în 2016 și bronz în 2016 

- comunicat CS Dinamo

VIDEO Vladimir Cupara, noul portar al celor de la CS Dinamo, declarații la reunirea lotului: „Sezonul acesta, obiectivul nostru este să câștigăm toate trofeele”

>

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.