Liga 2

Sărbătoare și aroganțe cu „Brașoveanca” pe fundal, după ce au primit vestea de la TAS: „Ne-ați zăpăcit, mâncăm sâmbătă un gulaș!”

Progresul Spartac a sărbătorit într-un mod inedit știrea momentului din Liga 2

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 09 august 2023

Progresul Spartac a sărbătorit într-un mod inedit știrea momentului din Liga 2, faptul că echipa rămâne în al doilea eșalon în ciuda faptului că a retrogradat la finalul sezonului trecut.

FC Brașov nu a obținut licența pentru noul sezon de Liga 2, iar locul i-a fost luat de Progresul Spartac, echipa care pierduse barajul de menținere în Liga 2 din finalul sezonului trecut.

Decizia venită luni, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins contestația brașovenilor, a fost sărbătorită într-un mod inedit de cei de la Progresul, cunoscuți pentru videoclipurile pe care le împărtățesc cu fanii pe platforma TikTok.

Progresul Spartac a sărbătorit verdictul TAS cu voie bună și „Brașoveanca” pe fundal

Progresul a publicat un video în care sunt respinse, pe rând, apeluri de la Liga 5, Liga 4 și Liga 3.

@progresulspartac Cine este cel mai ok?️ #progresul #liga2 #progresulspartac ♬ original sound - Progresul Arena

Răspunsul pentru liga secundă este, însă, pozitiv, și cu o aluzie strecurată la adversara din a doua etapă, Csikszereda: „Alo? Liga a doua? Da! Ne-ați zăpăcit, mâncăm sâmbătă un gulaș!”. 

Plus o „înțepătură” pentru FC Brașov, care și-a pierdut locul în Liga 2 pentru că nu a întocmit cum trebuie dosarul de licențiere: pe fundal se auzea celebra melodie populară „Brașoveanca”.

Duelul Csikszereda - Progresul Spartac este programat sâmbătă, 12 august, ora 11:00, la Miercurea Ciuc, unde gulașul este un preparat tradițional. 

În prima etapă, ilfovenii au stat. Ar fi trebuit să joace cu CSC Dumbrăvița, dar decizia de la TAS nu venise până în acel moment, astfel că partida a fost amânată.

Tot din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.