Liga 1

Dinamo vrea sold-out cu ultima echipă pe care a învins-o în Liga 1! Detalii pentru suporterii înainte de meciul cu FC Botoșani

U Cluj - Dinamo/ foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 09 august 2023

Luni, Dinamo se confruntă cu FC Botoșani, ultima echipă pe care a învins-o în Liga 1, în mai 2022. „Câinii” au anunțat prețul tichetelor pentru partida de la stadionul „Arcul de Triumf”.

  • Dinamo - FC Botoșani se joacă luni, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Dinamo caută prima victorie în Liga 1 de la revenire, luni seară, contra celor de la FC Botoșani, pe stadionul „Arcul de Triumf”. Meciul de luni, 14 august, de la ora 20:30, are o însemnătate aparte pentru formația roș-albă.

Prețul biletelor la Dinamo - FC Botoșani, de la 35 la 90 de lei

Reprezentanții grupării bucureștene au oficializat prețul tichetelor pentru etapa de luni seară: 35 de lei este cel mai ieftin, în PCH și la Peluza Sud, 50 de lei - tribuna 2, 80 și 90 de lei - tribuna 1. Zona VIP este sold-out datorită abonaților, a informat clubul.

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la stadionul „Arcul de Triumf”, după programul: duminică 11:00 – 17:00 și luni: 13:30-22:15. Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

A trecut un an și trei luni de la ultima victorie în Liga 1 pentru Dinamo: tot cu Botoșani!

FC Botoșani este ultima echipă pe care Dinamo a învins-o în Liga 1, înaintea retrogradării. Acum, elevii lui Ovidiu Burcă speră ca acest detaliu să fie de bun augur în perspectiva duelului de săptămâna viitoare. 

Pe 6 mai 2022, Dinamo a învins Botoșaniul în deplasare, scor 3-2, în penultima etapă a sezonului regulat, după dubla francezului Pierret și reușita victoriei semnată de Geani Crețu.

4 fotbaliștimai sunt în lotul lui Dinamo de la ultima victorie în Liga 1: Geani Crețu, Antonio Bordușanu, Răzvan Patriche și Gabriela Moura sunt

VIDEO Florentin Petre a comentat situația de la Dinamo: „Nimeni nu se aștepta să promoveze, cred că va rezista în Liga 1”

>

Citește și alte știri din fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.