Campionate

„Eram la două scaune de el, nu mi-a venit să cred ce aud!” » Moment penibil la Mondialul feminin! Cum a reacționat vedeta Suediei când a fost întrebată: „Ai auzit de Zlatan?”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 09 august 2023

Zecira Musovic (27 de ani), portarul naționalei Suediei, a avut parte de o surpriză neplăcută după meciul cu SUA 0-0 (5-4 la penalty-uri), din optimile Campionatului Mondial de fotbal feminin.

Musovic, care joacă la Chelsea, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciulu cu SUA, iar la conferința de presă a avut parte de o întrebarea care a deranjat-o vizibil.

Întrebare incredibilă pentru cea mai bună jucătoare din Suedia - SUA

După meci, un jurnalist brazilian a întrebat-o pe Zecira Musovic dacă-l cunoaște pe Zlatan Ibrahimovic, fostul mare fotbalist al Suediei. El și-a motivat întrebarea argumentând că atât Ibrahimovic, cât și Musovic au rădăcini bosniace.

„Zecira, felicitări. Ca Zlatan, și tu ai orgini bosniace. Ai auzit de Zlatan?”, a fost întrebarea jurnalistului brazilian. Fotbalista a părut deranjată de întrebare și a ezistat câteva secundă să răspundă. A zâmbit amar și a răspuns ironic: „În primul rând, în Suedia, toată lumea știe cine e Zlatan”.

Momentul a fost criticat dur de o jurnalistă de la BBC: „Eram la două scaune de jurnalistul care a pus acea întrebare și nu îmi venea să cred ce aud. O lipsă incredibilă de respect după o asemenea prestație și după un rezultat incredibil.

În plus, au fost doar întrebări pentru Musovic. Iar una dintre ele a fost prostia asta”, a scris Emma Smith pe Twitter.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.