Liga 1

Mutare de urgență la Rapid după gafele lui Horațiu Moldovan! Conducerea a confirmat negocierile

Rapid vrea să-l aducă în Giulești pe Bogdan Lobonț ca antrenor de portari, după gafele lui Horațiu Moldovan. Foto: Imago

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 09 august 2023

Rapid poartă negocieri cu Bogdan Lobonț (45 de ani) astfel încât fostul internațional să revină la clubul unde a jucat între 1997 și 2000, cel mai probabil în funcția de antrenor de portari.

Liber de contract după ce i s-a încheiat mandatul de selecționer la reprezentativa U20 a României, Bogdan Lobonț ar putea semna în scurt timp cu Rapid, anunță Fanatik.

Rapid negociază cu Bogdan Lobonț

Conducerea clubului din Giulești încearcă să-l convingă pe Lobonț să revină la clubul la care a petrecut 3 ani ca jucător, între 1997 și 2000. Fostul internațional cu 85 de meciuri în tricolor ar urma să ocupe funcția de antrenor de portari, rol pe care în prezent îl îndeplinește Mihai Toader.

Discuțiile vin în contextul în care portarul Horațiu Moldovan a greșit flagrant la ambele goluri înscrise de adversari la ultimul meci, FC Voluntari - Rapid 2-1.

„Vă confirm că avem discuții cu Bogdan și sper să-l aducem înapoi la club. Până nu facem ceva oficial nu îmi place să vorbesc, dar pot să confirm că suntem în discuții. Este o oportunitate pentru noi să-l aducem înapoi la club”, a precizat acționarul Victor Angelescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Bogdan Lobonț // foto: Imago Images

Bogdan Lobonț și-a început cariera de antrenor în 2018, la U Cluj, unde a rezistat o jumătate de an. Ulterior a mai fost „secund” la naționala de seniori a României, în perioada august - noiembrie 2019, iar între august 2021 și iunie 2022 a condus selecționata U20.

Tot despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.