Conference League

FCSB a cerut trei penalty-uri cu Nordsjaelland! tribunele au explodat: „Hoții, hoții!” » Fotoreporterul GSP a surprins cadru cu cadru cea mai fierbinte fază a meciului

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 10 august 2023

FCSB a cerut trei lovituri de la 11 metri în repriza secundă a meciului cu Nordsjaelland, scor 0-0,din turul III preliminar al Conference League. 

FCSB a cerut trei penalty-uri în duelul cu Nordsjaelland

1. Minutul 70: Olaru a fost la un pas să profite de o neînțelegere între portarul danez și fundaș. Cei doi fotbaliști ai lui Nordsjaelland au încercat să repună rapid din colțul careului de 6 metri, dar căpitanul vicecampioanei României a fost pe fază.

Goalkeeperul a intrat la „rupere”, cu talpa sus. A atins și mingea, iar „centralul” Milos Boskovic nu a dictat nimic. Singura reluare prezentată de televiziune nu a lămurit nimic, fiind un cadru larg.

FOTO: Captură TV @Pro TV

Fanii au început să scandeze „Hoții, hoții”, lucru amplificat și de ce s-a petrecut la următoarea acțiune în careul advers. 

2. Minutul 72: Tavi Popescu l-a lansat pe Djokovic. Mijlocașul croat a simțit o împingere din partea lui Jeppe Tverskov și a căzut spectaculos. Nici de această dată nu l-a impresionat pe „centralul” din Muntenegru.

Djokovic a sprintat spre arbitru, dar în zadar.

3. Minutul 90+6. Chiricheș trimite o pasă verticală până în careul advers pentru Tavi Popescu. Mijlocașul „roș-albaștrilor” încearcă să îi ia fața lui Marxen și cade în urma duelului cu jucătorul danez, acuzând că a fost lovit din spate. Arbitrul nici nu s-a gândit să arate penalty și a lăsat jocul să continue. 

Fotoreporterul Raed Krishan a surprins cadru cu cadru faza încinsă din prelungirile duelului de pe arena din Ghencea.

FCSB - Nordsjaelland // Cei peste 27.000 de fani au creat o atmosferă incendiară

>

Ciștește și alte știri despre FCSB - Nordsjaelland:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.