Liga 1

Galeria celor de la FCSB a ajuns în Ghencea » Câți oameni au fost în corteo + scandarea favorită

Articol de Andrei Petrescu, Cătălin Stroia, Andrei Furnigă (video)  —  joi, 10 august 2023

Galeria celor de la FCSB s-a deplasat organizat spre stadionul din Ghencea. De la ora 21:30, vicecampioana României va da peste danezii de la Nordsjaelland, în turul III preliminar din Conference League. 

UPDATE 19:30 » Suporterii au ajuns în Ghencea

Suporterii celor de la FCSB au ajuns în Ghencea și așteaptă ca Jandarmeria să le permită accesul în interiorul stadionului. 

UPDATE 19:20 » Peste 3.000 de suporteri în corteo

În acest moment, grupul suporterilor celor de la FCSB depășește 3.000 de persoane. Continuă să scandeze numele „Steaua”, în timp ce sute de persoane privesc de la balcoane.

>

UPDATE 19:00 » Suporterii au pornit spre stadion

Peste 300 de suporteri au pornit spre arena din Ghencea. Grupul crește cu fiecare intersecție și fiecare străduță. „Suntem noi, Steaua suntem noi!” este scandarea favorită a fanilor. 

Fanii celor de la FCSB, corteo spre arena din Ghencea

Peluza Nord a celor FCSB s-a deplasat într-un corteo impresionant înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Fanii vicecampioanei repetă demonstrația de forță și astăzi. Începând cu ora 18:00, suporterii au început să se strângă pe Calea 13 Septembrie. 

Câteva sute de suporteri, în frunte cu liderul Gheorghe Mustață, și zeci de jandarmi și polițiști au început să ocupe trotuarele la ora anunțață. În jurul orei 19:00, suporterii vor porni în mod organizat către stadionul din Ghencea.

  • Corteo este un termen provenit din limba italiană. În lumea fotbalului descrie o adunare de fani care se deplasează în mod organizat către un eveniment.

>

FCSB - Nordsjaelland, aproape de sold-out

Fanii celor de la FCSB au aflat abia marți că duelul cu danezii se va juca pe arena din Ghencea. Biletele s-au vândut într-un ritm alert. Din informațiile Gazetei, astăzi mai erau disponibile aproximativ 6.000 de tichete. 

Au fost cozi la casele de bilete de la stadion, așa că oficialii bucureștenilor așteaptă un nou sold-out, la fel ca la victoria 1-0 cu CFR Cluj.

Prețurile biletelor la FCSB - Nordsjaelland

  • Peluze - 30 lei
  • Tribuna 2 - 50 lei
  • Tribuna 1 (inel 2) - 100 lei
  • Tribuna 1 (inel 1) - 150 lei
  • VIP - 250 lei

Ciștește și alte știri despre FCSB - Nordsjaelland:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.