Stranieri

Tătărușanu a semnat cu noua echipă, la care primește un salariu uriaș

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) a semnat cu Abha Club, din prima ligă din Arabia Saudită/ foto: calciomercato.com

Articol de Remus Răureanu, Adrian Duţă  —  joi, 10 august 2023

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) a semnat cu Abha Club, din prima ligă din Arabia Saudită. 

Informația că Tătărușanu s-a înțeles cu Abha a fost oferită în exclusivitate de GSP luni, iar, din sursele Gazetei, el va primi un 1,8 milioane de euro pe doi ani de la saudiți.

Tătărușanu a semnat cu Abha

Pentru Tătărușanu va fi prima experiență din carieră în afara Europei. El a mai jucat în România (FCSB, Gloria Bistrița, Juventus București), Italia (Fiorentina, Milan) și Franța (Nantes, Lyon).

În ultimii 3 ani a fost legitimat la Milan, alături de care a cucerit titlul în Serie A în 2022. Pentru milanezi a fost a doua variantă, dar în ultimele două sezoane a jucat de fiecare dată, titularul Mike Maignan suferind accidentări. A bifat 37 de apariții în tricoul gigantului din Italia.

De-a lungul carierei, Ciprian a bifat 104 meciuri în Serie A pentru Fiorentina și AC Milan. El putea juca în continuare în campionatul italian, Empoli și Lecce oferindu-i un post de titular.

Abha Club, locul 12 sezonul trecut, e antrenată de polonezul Czeslaw Michniewicz, iar vedeta echipei este Grzegorz Krychowiak, fostul jucător de la PSG sau Sevilla.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.