Conference League

Alibec anunță că rămâne la Farul alături de Budescu: „Nu mă gândesc la plecare, trebuie să ne mai pregătim împreună”

Denis Alibec, 32 de ani, a fost din nou motorul campioanei, gol și contribuții decisive la celelalte reușite în duelul cu Flora Tallinn. Foto: captură Prima Sport

Articol de Florin Dincă  —  Thursday, 10 August 2023

Farul - Flora Tallinn 3-0. Denis Alibec, 32 de ani, a fost din nou motorul campioanei, gol și contribuții decisive la celelalte reușite în duelul cu Flora Tallinn.

„Un succes foarte important pentru noi. Ușor, ușor ne revenim la forma de anul trecut. Puteam să mai marcăm, cred că și eu puteam să mai marchez încă două goluri. 

Important e că am câștigat și mergem acolo să ne calificăm. Nu cred că avem chiar așa mare de experiență europeană acum. Trebuie să revenim la nivelul nostru de joc. Trebuie să jucăm la fel și în Estonia, să ne facem jocul nostru. Nu trebuie să ne retragem”, a spus Denis Alibec la „Fotbal Show”, la Prima Sport.

Alibec reuniune cu Budescu

Alibec și Budescu s-au reîntâlnit la Farul, după ce au mai jucat împreună la Astra și FCSB. Vârful promite că cei doi își vor îmbunătăți considerabil evoluțiile.

„Mă bucur că jucăm din nou împreună. Trebuie să ne mai pregătim amândoi câte un pic. Să facem și faza defensivă mai bine. 

Eu n-am nicio ofertă, nu mă interesează deocamdată. Sunt aici și vreau să îmi fac treaba cât mai bine”, a adăugat Alibec.

Citește mai multe știri despre Farul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.