Campionate

Curățenie la Manchester United » Erik ten Hag vinde un mijlocaș în Turcia și împrumută un altul în Spania

Manchester United îl vinde pe Fred la Fenerbahce și îl împrumută pe Real Sociedad. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  vineri, 11 august 2023

Manchester United se desparte de mijlocașul defensiv brazilian Fred (30 de ani). „Diavolii roșii” îl vând pe sud-american în Turcia, la vicecampioana Fenerbahce Istanbul. 

Om important în angrenajul echipei în ultimii ani, Fred își ia adio de la fotbalul din Premier League. Brazilianul pleacă de la Manchester United și semnează cu gigantul turc Fenerbahce, scrie jurnalistul Fabrizio Romano, specialist pe mercato. 

Manchester United îl vinde pe Fred la Fenerbahce 

Sursa citată mai arată că Fenerbahce Istanbul va plăti în schimbul mijlocașului sud-american suma de 15 milioane de euro, în care sunt incluse și bonusuri de performanță. Fred și-a dat acordul de a ajunge în Turcia, iar tranzacția se va realiza în cel mai scurt timp.

Fred era jucătorul lui Manchester United din iulie 2018, când englezii îl transferau din Ucraina, de la Șahtior Donețk, în schimbul sumei de 59 de milioane de euro. 

În tricoul trupei de pe Old Trafford, Fred a adunat 214 meciuri, a marcat 14 goluri și a dat 19 pase de gol. A cucerit un singur trofeu cu Manchester United: Cupa Ligii Angliei, în sezonul trecut (2-0 în finala cu Newcastle United). 

Manchester United vrea să scape și de Donny van de Beek, care e dorit de Real Sociedad 

Un alt mijlocaș de care Manchester United vrea să scape în această vară este olandezul Donny van de Beek (26 de ani). Batavul ajuns la Manchester United în septembrie 2020, de la Ajax, este dorit de spaniolii de la Real Sociedad

Donny van de Beek ar urma să fie împrumutat de Manchester United la Real Sociedad în sezonul viitor. Olandezul a mai fost împrumutat o dată de United. În perioada ianuarie-mai 2022, acesta a fost jucătorul lui Everton

După ce va scăpa de Fred și Donny van de Beek, Manchester United va deschide negocierile cu Fiorentina pentru mijlocașul marocan Sofyan Amrabat (26 de ani). Fotbalistul este dorit cu insistență de tehnicianul englezilor, Erik ten Hag

VIDEO. Rezumat: Manchester United - West Ham 3-1, meci în care a înscris și Fred

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.