Volei

„Cea mai sexy jucătoare de volei din lume”, imagini de senzație în Grecia: „Bikinii sunt cam mici, sutienul te strânge”

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 11 august 2023

Kayla Simmons, numită „cea mai sexy jucătoare de volei din lume”, se relaxează în bikini și își continuă vacanța în Europa. Vedeta americană a călătorit în Grecia pentru a se bucura de soare și mare.

La începutul acestei săptămâni, Kayla a postat o serie de fotografii din Santorini, apoi a mai avut o vacanță de câteva zile în Mykonos.

Kayla Simmons, în vârstă de 27 de ani, a purtat bikini într-o nuanță de roșu și o șapcă de baseball galbenă, în timp ce făcea plajă în Grecia. La descrierea fotografiilor, ea a pus un mesaj ironic: „Zi grea”.

„Cea mai sexy voleibalistă din lume” a reușit să strângă un număr enorm de urmăritori pe rețelele de socializare. Influencerul și fosta jucătoare de volei a atins la începutul acestui an pragul de un milion de urmăritori pe Instagram.

Cea mai recentă postare a ei a primit peste 16.000 de like-uri în doar câteva ore, iar o mulțime de fani s-au adunat să lase un compliment în comentarii. Un fan a scris: „Ești superbă". În timp ce un al doilea a comentat: „Mie mi se pare că arăți foarte bine". Un altul a adăugat: „Frumoasă". Nici comentariile de genul acesta nu au lipsit: „Bikini sunt cam mici, sutienul te strânge, ce ne facem dacă se întâmplă vreun accident? Ai ceva de rezervă la tine?”.

Kayla Simmons, deranjată de sânii prea mari

A jucat până de curând la Marshall University Athletics, unde admite că a avut o problemă: sânii mari au complicat lucrurile.

Într-o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri) cu fanii din social media, Kayla le-a transmis acestora că sânii o încurcă la practicarea sportului. „Totul ar fi fost mai ușor cu sâni mai mici”, a spus ea. „Dar nu mi s-a îndeplinit dorința. Nu poți sări la fel de sus, nu poți alerga la fel de rapid, totul este mai dificil”.

Au amenințat-o să renunțe să pozeze sexy, altfel iese din echipă

Clubul său, Marshall University Athletics, i-a cerut să șteargă anumite imagini de pe rețelele de socializare. Răspunsul ei: a abandonat sportul pentru a continua cariera de modelling. De atunci, a fost considerată drept „cea mai frumoasă voleibalistă din lume”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.