Nationala

“Spre vîrf de formă”

Articol de Viorel Tudorache  —  luni, 30 noiembrie -1

Piţurcă şi-a planificat antrenamentele astfel încît “tricolorii” să fie în cea mai bună dispoziţie la meciul cu Franţa. Primul de la Euro!

La conferinţa de presă organizată ieri cu prilejul aniversării a 10 ani de parteneriat între FRF şi Bergenbier, Victor Piţurcă a dezvăluit principala sa preocupare. “Jucătorii acuză o normală stare de oboseală fizică şi psihică. Am făcut însă un program astfel încît să-i aduc în cea mai bună formă pînă la primul meci de la Euro, cu Franţa. Aceasta ar trebui să fie arta unui antrenor, mai ales la un turneu final. E şansa lor de a demonstra că au valoare. Şi au! Nu degeaba au propulsat România pe locul 12 în lume”, a precizat selec­ţionerul.

Adrian Mutu şi Cristi Chivu au explicat cum privesc italienii “na­ţionala” României. Il Fenomeno: “Italienii sînt concentraţi, ne ana­lizează, îşi dau seama că nu degeaba am cîştigat grupa preliminară. Cred că se tem de noi, ca şi de Franţa şi de orice echipă”. Căpitanul: “Fotbalul profesionist nu înseamnă glume vizavi de meciurile care urmează, ci respect şi ne comportăm ca atare”.


Pentru tricolori banii nu contează!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.