Conference League

„Veți mai juca în Ghencea”? Răspunsul lui Gigi Becali după cele două meciuri jucate de FCSB pe stadionul Steaua

Peluza Nord FCSB în Ghencea

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  vineri, 11 august 2023

Gigi Becali (65 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca echipa sa să mai evolueze în Ghencea și în următoarele partide.

FCSB a reușit după 2 ani de așteptare să intre în Ghencea, roș-albaștrii jucând 2 meciuri consecutive pe Stadionul Steaua. Iar după un succes cu CFR Cluj (1-0) și o remiză cu Nordsjaelland (0-0), Becali a anunțat când mai are de când să evolueze iar în „Templu”.

VIDEO Gigi Becali: „Acte de terorism? N-a fost nicio pagubă”

>

„Când nu o să fie Arena Națională liberă o să jucăm acolo. Ați văzut, au fost acte de terorism? Dar închipuiți-vă cum ar fi fost să jucăm noi meciul ăsta (n.r. - cu Nordsjaelland) pe Arc, să ne facem de râsul lumii, cu 6.000 de de spectatori. 

Nu, n-a fost nicio pagubă. N-ați văzut și voi? Noi suntem departe de celelalte echipe din Liga 1, e diferență mare la joc. Trebuie să ne aduceți echipe din străinătate, din România nu mai avem cu cine să jucăm”, a declarat Gigi Becali vineri dimineață în fața palatului său din Aleea Alexandru. 

FCSB își ia adio de la Ghencea în perioada următoare

FCSB își încheie „turneul” pe Ghencea după numai două meciuri, cel cu CFR Cluj, 1-0, de duminică, și egalul cu Nordsjaelland (0-0). 

Roș-albaștrii mai sperau să evolueze în Ghencea la derby-ul cu CSU Craiova din week-end-ul 2-3 septembrie, dar programul celor de la CSA Steaua din Liga Națională de Rugby le-a dat planurile peste cap. 

„Militarii” o înfruntă acasă pe CSM Constanța pe 2 septembrie, astfel că stadionul va fi mai mult ca sigur ocupat. Clubul MApN-ului va avea o scuză să refuze cererea vicecampioanei, întrucât va susține că echipa de rugby a clubului are prioritate și că terenul nu poate fi utilizat la două evenimente sportive în decurs de două zile. 

Arena Națională va fi și ea indisponibilă din cauza East European Comic Con, un eveniment dedicat fanilor benzelor desenate, jocurilor video și serialelor TV, iar cel mai probabil meciul se va juca pe Arcul de Triumf. 

După această partidă, Arena Națională va fi redeschisă, iar FCSB nu va mai avea motive să apeleze la Stadionul Steaua.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.