Liga 1

Reghe, mesaj direct pentru Rotaru: „Mai vreau 3-4 fotbaliști!”

Laurențiu Reghecampf, 47 de ani, antrenorul CS Universității Craiova, susține că își mai dorește încă 3-4 transferuri.

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 11 august 2023

Laurențiu Reghecampf, 47 de ani, antrenorul CS Universității Craiova, susține că își mai dorește încă 3-4 transferuri.

Craiova a realizat două transferuri în această vară, Alexandru Mitriță (28 de ani, extremă stânga) și Jasmin Kurtic (34, mijlocaș central). Reghe încă nu e mulțumit cu actualul lot.

Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova: „Ne mai trebuie 3-4 jucători”

Eu cred că ne mai trebuie 3-4 jucători, avem nevoie de mai multă valoare în lotul nostru, pentru că vorbim de un campionat lung. Vor veni jucători care cu siguranță vor aduce plus valoare lotului. Măcar 1-2 jucători să aducem până la finalul perioadei de transferuri, ar fi foarte bine.

Dacă nu, vedem în iarnă, când o să știm exact ce avem de făcut. Este nevoie să facem sacrificii, mai ales că vrem campionatul cât mai repede cu putință. Vom schimba multe lucruri, totul spre binele echipei, totul se va face pas cu pas”, a declarat Reghecampf în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Poli Iași.

Cu Reghecampf pe bancă, Universitatea Craiova a remizat în deplasarea de la CFR Cluj, 1-1, și a câștigat pe teren propriu cu Hermannstadt, 1-0. Sâmbătă, oltenii merg la Poli Iași, meci programat în runda #5 din Superliga, liveTEXT de la 21:30 pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Mai multe articole despre Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.