Conference League

MM Stoica anunță o revenire importantă la FCSB » Intră direct titular cu Nordsjaelland?!

Mihai Stoica, managerul FCSB, susține că Alexandru Băluță (29 de ani) va fi apt pentru manșa secundă cu Nordsjaelland din turul III preliminar Conference League.

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 11 august 2023

Mihai Stoica, managerul FCSB, susține că Alexandru Băluță (29 de ani) va fi apt pentru manșa secundă cu Nordsjaelland din turul III preliminar Conference League.

  • Returul Nordsjaelland - FCSB (0-0 în Ghencea) are loc joi, 17 august, în Danemarca, de la 19:30
  • Câștigătoarea acestui meci va juca în play-off-ul Conference League cu învingătoarea „dublei” Sabah Baku - Partizan Belgrad (2-0 în tur)

Alex Băluță, apt pentru returul Nordsjaelland - FCSB 

Băluță s-a accidentat în timpul manșei secunde cu CSKA Sofia (3-2) din turul II preliminar Conference și a lipsit aseară. El va fi disponibil pentru duelul de joia viitoare, afirmă MM. Cel mai probabil, Alex va fi titular în centrul atacului, flancat de Florinel Coman și Tavi Popescu.

Alexandru Băluță, cu mingea la picior // foto: Cristi Preda (GSP)

„Îl vom avea pe Băluță la retur, și el, și Miculescu vor începe de duminică să se antreneze cu echipa. Dacă Băluță era apt, era titular și ieri”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport 1 de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

„Rezultatul e bun, pentru că distanța dintre ei și noi era mare. Sunt o echipă net superioară, dar n-au avut mari ocazii. Returul cu ei va fi ca o finală, pentru că nu mi-e frică de Sabah sau Partizan”, a mai spus MM.

Majoritatea jucătorilor noștri au avut prestații foarte bune, în general cei din linia defensivă. Chiricheș și-a demonstrat valoarea, pentru modul în care a coordonat apărarea 

- Mihai Stoica, manager FCSB

VIDEO. Gigi Becali a anunțat obiectivul lui FCSB și a analizat prestațiile lui Compagno și Olaru

>

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.