Liga 1

Iată cele 3 cluburi din Superliga care îl vor pe Vali Gheorghe + Ce solicită FCSB

Valentin Gheorghe, în roșu

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 11 august 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că Valentin Gheorghe va fi cedat la altă echipă # Mihai Stoica declară că UTA, U Cluj și Petrolul se interesează de extrema stângă în vârstă de 26 de ani # Roș-albaștrii exclud varianta să-l cedeze pe Gheorghe sub formă de împrumut

Introdus pe teren în minutul 61 cu Nordsjaelland (0-0, prima manșă din turul III preliminar Conference League), imediat după ce danezii au rămas în inferioritate numerică, Vali Gheorghe a evoluat slab și l-a dezamăgit crunt pe Becali.

UTA, U Cluj și Petrolul, pe urmele lui Vali Gheorghe de la FCSB

„Se interesează de Vali Gheorghe UTA, U Cluj și Petrolul. Cine plătește poate discuta apoi cu jucătorul. Nu-l dăm împrumut. Nu mai dăm fotbaliști gratis, împrumut, nu se poate. Toată lumea s-a obișnuit să vină să împrumute de la noi și, dacă se poate, să-i folosească pe acei fotbaliști împotriva noastră și să ne și bată”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea de la Orange Sport 1 moderată de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

VIDEO. Gigi Becali renunță la Vali Gheorghe după FCSB - Nordsjaelland

„Am jucat extraordinar cu o echipă care pasează foarte mult. S-a greșit acolo cu introducerea lui Vali Gheorghe, probabil. Nu l-am știut. Îl vor vreo 3 echipe. Le-am zis să-l ia. L-am dat deja. Dar gata, nu mai vorbesc despre Vali Gheorghe.

Numai Vali Gheorghe pleacă. Pe Edjouma să vedem dacă-l iau ăia. Hai să vedem dacă ne calificăm. Dacă nu, sunt cam mulți pe aici. Dacă nu te califici, ce faci cu ei?

Bine, glumesc. Au contract, ce poți să le faci?”, a afirmat Becali astăzi.

Vali Gheorghe a revenit la FCSB în această vară, după ce sezonul trecut fusese cedat sub formă de împrumut la Umraniyespor, în Turcia. Românul nu a impresionat acolo, astfel că turcii nu l-au transferat definitiv.

A jucat în două meciuri din acest sezon, cu FCU Craiova (3-1) și cu Nordsjaelland, în rest a fost rezervă neutilizată.

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.