Conference League

L-a „înțepat” pe Dică? MM Stoica, după 0-0 cu Nordsjaelland: „Acum am demonstrat că avem antrenori”

Mihai Stoica, managerul FCSB, i-a lăudat pe antrenorii echipei, Elias Charalambous și Mihai Pintilii, pentru modul în care au pregătit confruntarea cu Nordsjaelland

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 11 august 2023

Mihai Stoica, managerul FCSB, i-a lăudat pe antrenorii echipei, Elias Charalambous și Mihai Pintilii, pentru modul în care au pregătit confruntarea cu Nordsjaelland. Primul duel din turul III preliminar Conference League s-a terminat la egalitate, 0-0.

  • Returul Nordsjaelland - FCSB (0-0 în Ghencea) are loc joi, 17 august, în Danemarca, de la 19:30
  • Câștigătoarea acestui meci va juca în play-off-ul Conference League cu învingătoarea „dublei” Sabah Baku - Partizan Belgrad (2-0 în tur)

Mihai Stoica, după FCSB - Nordsjaelland: „Acum am demonstrat că avem antrenori”

Sezonul precedent, în grupele Conference League, FCSB, condusă de pe bancă de Dică, a fost umilită de Silkeborg, 0-5 în fiecare dintre cele două partide. 

Aseară, împotriva unei echipe mult mai bune din Danemarca, vicecampioana României a avut o cu totul altă față. Analizând filosofia de joc a echipelor daneze și vorbind în special despre construcția inițiată de la portar a acestora, MM a ținut să-i laude pe Charalambous și Pintilii pentru modul în care au pregătit confruntarea de aseară disputată în Ghencea. 

„Am demonstrat acum că noi avem antrenori” e o afirmație care poate fi interpretată și ca o „înțepătură” adresată lui Dică, tehnician care a dat chix anul trecut cu Silkeborg,

I-am urmărit în primele etape din campionat și am văzut ce construcție au. Un mare câștig pentru noi - pentru cei care într-adevăr înțeleg fenomenul - este că am demonstrat acum că noi avem antrenori. Meciul ăsta s-a pregătit foarte bine! 

În cele 3 meciuri pe care le-au jucat până să vină în România, nimeni nu le-a pus problemele pe care le-am pus noi cu lipsa presingului pentru adormire. 

La începutul meciului, după o astfel de fază, Olaru era să scoată penalty și poate și un cartonaș roșu, când se dădeau ei mari șmecheri pe acolo prin careu”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea de la Orange Sport 1 moderată de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

VIDEO. Gigi Becali a anunțat obiectivul lui FCSB și a analizat prestațiile lui Compagno și Olaru

>

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.