Liga 1

Situație incredibilă înainte de Rapid - Petrolul! Jandarmeria le cere unor fani ploieșteni să nu vină la meci, deși au bilete

Articol de Sergiu Alexandru  —  Saturday, 12 August 2023

Mai mulți fani ai Petrolului sunt rugați de Jandarmeria București să nu vină la meciul cu Rapid. Motivul? Au primit bilete într-o zonă care ar fi trebuit să rămână liberă, din motive de securitate

  • Rapid – Petrolul se joacă duminică, de la 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, Prima Sport și DigiSport.

Azi, Jandarmeria a emis un comunicat prin care anunță că anumiți fani ai Petrolului nu vor putea intra pe stadion dacă și-au luat bilete într-o anumită zonă.

O parte dintre fanii Petrolului nu pot intra la meciul cu Rapid

Concret, Rapid a emis bilete pentru sectorul 109 din Peluza Sud a stadionului Giulești, dar acea zonă este una tampon între fanii Rapidului și cei ai echipei oaspete. 

Astfel, niciun suporter nu are voie să intre acolo, iar Jandarmeria le transmite celor care au bilete în acea zonă să nu facă deplasarea la București.

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC RAPID București și FC PETROLUL Ploiești, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În urma unei erori tehnice, organizatorul evenimentului sportiv a emis bilete de acces cu valoare 0 pentru suporterii oaspeți, în sectorul 109 al peluzei Sud, stabilit la omologarea arenei sportive ca zonă de siguranță, ce trebuie să rămână liberă. 

În acest sens, adresăm rugămintea tuturor suporterilor oaspeți care dețin bilete în această zonă, de a nu efectua deplasarea la acest meci de fotbal, întrucât, din rațiuni de siguranță pentru spectatori și în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare, accesul lor nu va fi permis.

- comunicat Jandarmeria București

Mesajele peluzei pentru jucătorii Petrolului

VIDEO Șumudică are două oferte din SuperLigă, Dumitru Dragomir îl sfătuiește să nu accepte: „Mai așteaptă, o să ai «verde» la Rapid!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.