Liga 2

Scandal imediat după Steaua - Metaloglobus » Oprița și Vîrtej au sărit la arbitru: „Penalty discutabil”

+15 Foto
Daniel Oprița i-a cerut socoteală arbitrului la final de meci // foto: captură FRF TV

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 12 August 2023

Un scandal a izbucnit la finalul meciului dintre CSA Steaua și Metaloglobus, disputat la Mioveni, scor final 1-1. Imediat după fluierul final, „militarii”, în frunte cu fundașul Daniel Vîrtej și antrenorul Daniel Oprița, s-au repezit la „centralul” Cristian Moldoveanu.

Al doilea meci din acest sezon pentru CSA Steaua, a doua remiză cu scorul de 1-1. Elevii lui Daniel Oprița nu au putut să o învingă pe Metaloglobus într-un meci în care au fost, teoretic, gazde.

Roberto Sierra a deschis scorul pentru roș-albaștri în minutul 21, iar Dragoș Huiban a egalat pentru Metaloglobus în minutul 78, de la punctul cu var. Penalty-ul pentru Metaloglobus fusese dictat cu două minute în urmă, în minutul 76, în urma unei ciocniri între Huiban și portarul Stelei, Adrian Frânculescu.

Decizia „centralului” i-a nemulțumit teribil pe steliști, care au considerat că se impunea, mai degrabă, dictarea unui fault în atac!

+15 Foto
Capturi FRF TV

Scandal imediat după CSA Steaua - Metaloglobus

La final de meci, în momentul în care s-a auzit ultimul fluier al arbitrului, jucătorii Stelei s-au repezit la acesta pentru a-i cere socoteală pentru decizia luată anterior, una care a cântărit decisiv în stabilirea rezultatului final.

Cel mai vehement a fost Daniel Vîrtej, ale cărui proteste i-au adus un cartonaș galben. În scurt timp, lângă arbitru a venit și Daniel Oprița. Antrenorul Stelei a avut mai multe reproșuri, pe un ton ridicat, pentru brigada de arbitri.

+15 Foto
Capturi FRF TV

De altfel, CSA Steaua și-a afișat nemulțumirea față de acea decizie de arbitraj și prin postarea publicată la final de meci pe Facebook: „Lipsa concentrării la finalizare și un penalty discutabil acordat oaspeților ne-au privat de obținerea celor trei puncte”.

Tot din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.