Liga 1

“Bem şampania”

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bölöni l-a chemat mîine pe Taher în Dubai ca să sărbătorească parafarea contractului.

Numirea lui Ladislau Bölöni pe banca tehnică a Ra­pi­du­lui va deveni ofi­ci­ală astăzi. După lungi dis­cu­ţii purtate la mii de ki­lometri dis­tan­ţă, la Abu Dhabi, Loţi şi Constantin Zot­ta au stabilit toate de­taliile contractului, iar azi antrenorul va semna cu clu­bul din Grant pe o perioadă de 2 ani, cu drept de prelungire pe încă un an. În Giuleşti, fostul se­lec­ţioner va ocupa atît funcţia de ma­nager general, cît şi pe cea de antrenor principal. Secunzii săi vor fi Joaquim Preto, cu care a mai lu­crat la Sporting Lisabona, AS Mo­naco şi Al Jazeera, şi Marian Rada.

Aducerea lui Bölöni ar fi al doilea obiectiv atins de Fathi Taher de la venirea sa la Rapid, după ce a obţinut stadionul de la Ministerul Transporturilor. Omul de afaceri este în al nouălea cer şi, sub euforia momentului, a anunţat că actele sînt deja parafate: “Domnul Bölöni a semnat, s-au ne­go­ciat toate clauzele. Mă văd cu el mier­curi ca să desfacem şampania! Am promis do­uă lucruri pînă acum şi m-am ţinut de cuvînt. Acum, spun că voi face o echipă redutabilă”.

“Mă fac de ruşine dacă te răzgîndeşti!”
Bölöni i-a anunţat pe giuleşteni că vrea o vacanţă şi că va ajunge la Bucureşti cu cîteva zile înainte de reunire, cel mai devreme pe 1 iunie. Taher vrea însă să se întoarcă din Emirate cu dovada transferului: “I-am zis lui Bölöni să revină o dată cu mine, să-l vadă lumea. Chiar i-am spus: «Loţi, mă fac de ruşine dacă te răz­gîn­deşti! Am anun­ţat de nenumărate ori că vei antrena Ra­pidul!». Am ajuns şi eu să con­ştientizez că s-a creat telenovela fotbalului româ­nesc, ştiu asta şi plec la Dubai ca să mă asigur că ea va avea happy-end!”.

Jucător de 3 milioane de euro
Fathi Taher a anunţat că Ladislau Bölöni a făcut deja lista de achiziţii şi spune că la Rapid vor veni fotbalişti de valoare, scumpi: “Am discutat cu Bölöni şi el se ocupă deja de trans­fe­ruri, colaborează cu Sichitiu şi mi-a spus că vrea 3 jucători. Am vorbit cu domnul Copos şi am aprobat cerinţa lui Loţi. Sînt nişte fotbalişti foarte valoroşi. Unul singur dintre ei costă 3 milioane de euro!”.

1 milion de euro va fi salariul lui Bölöni, însă ar putea ajunge la 3 milioane de euro dacă sînt atinse obiectivele

“Sînt în vacanţă, vă rog să mă înţelegeţi! Deocamdată nu am de ce să vorbesc despre Rapid!”
Ladislau Bölöni antrenor

“Poate venim şi cu un jucător din Emi­ra­te, dar nu vă pot spu­ne despre cine e vorba. Măcar să vin cu Bölöni”
Fathi Taher acţionar Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.