Liga 2

Daniel Oprița, dezlănțuit: „Șmecherească! O cunosc, știu ce înseamnă. N-ai ce face în situația asta”

Daniel Oprița (42 de ani), antrenorul Stelei, a avut un discurs dur la adresa arbitrului Cristian Moldoveanu. „Militarii” au remizat sâmbătă cu Metaloglobus, scor 1-1.

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 12 august 2023

Daniel Oprița (42 de ani), antrenorul Stelei, a avut un discurs dur la adresa arbitrului Cristian Moldoveanu. „Militarii” au remizat sâmbătă cu Metaloglobus, scor 1-1. 

CSA Steaua a fost nevoită să găzduiască duelul cu Metaloglobus la Mioveni, din cauza unei suspendări primite din partea FRF. „Militarii” au condus până în minutul 78, când Huiban a egalat dintr-un penalty controversat. Oprița a contestat întreaga manieră de arbitraj.

Daniel Oprița, furios după CSA Steaua - Metagloblous

„Ce să lipsească? Golul! Ocazii am avut, foarte multe. Se pare că astăzi am fost relaxați. N-am tratat serios meciul. Am adus mingea la finalizare și am tratat fazele foarte ușor. 

Le-am zis că nu trebuie să stăm în 1-0, că trebuie să facem 2 sau 3-0. Prinzi un arbitru cum am prins azi, care îți face ce-ți face... n-ai ce să mai faci. 

Nu vorbesc neapărat de penalty. Eu zic că portarul a dat primul în minge, el a fost faultat, la el în 6 metri. Maniera de arbitraj a fost șmecherească. O cunosc și eu că am jucat fotbal și știu ce înseamnă. Să întrerupi jocul, să nu lași avantaj. Lucruri mărunte, dar care te enervează.

Sper să nu mă mai întâlnesc cu acest arbitru”, a spus Daniel Oprița, potrivit AS47.

Scandal imediat după CSA Steaua - Metaloglobus

Roberto Sierra a deschis scorul pentru roș-albaștri în minutul 21, iar Dragoș Huiban a egalat pentru Metaloglobus în minutul 78, de la punctul cu var. Penalty-ul pentru Metaloglobus fusese dictat cu două minute în urmă, în minutul 76, în urma unei ciocniri între Huiban și portarul Stelei, Adrian Frânculescu.

+15 Foto
Capturi FRF TV

Decizia „centralului” i-a nemulțumit teribil pe steliști, care au considerat că se impunea, mai degrabă, dictarea unui fault în atac.

La final de meci, în momentul în care s-a auzit ultimul fluier al arbitrului, jucătorii Stelei s-au repezit la acesta pentru a-i cere socoteală pentru decizia luată anterior, una care a cântărit decisiv în stabilirea rezultatului final.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.