Liga 1

Criză de nervi după reușita anulată cu VAR în Oțelul - U Cluj: „Hoții, hoții!”

Golul marcat de Vasile Jardan (30 de ani) în minutul 43 al duelului Oțelul Galați - U Cluj, din runda cu numărul 5 a Superligii, a fost anulat după consultarea VAR. / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Adrian Jitea  —  Saturday, 12 August 2023

Golul marcat de Vasile Jardan (30 de ani) în minutul 43 al duelului Oțelul Galați - U Cluj, din runda cu numărul 5 a Superligii, a fost anulat după consultarea VAR. 

În minutul 43, la scorul de 0-0, Bogdan Mitrea, apărătorul oaspeților, a întârziat prea mult momentul unei pase și l-a pus în dificultate pe Ovidiu Bic

Gol anulat cu VAR în Oțelul - U Cluj 

Aflat sub presiune la 18 metri de propria poartă, mijlocașul lui U Cluj a direcționat mingea către un adversar. Vasile Jardan a trimis balonul în poartă, suporterii au sărbătorit reușita, dar faza a fost analizată în camera VAR.

Sorin Costreie l-a chemat pe „centralul” Horia Mladinovici să revadă acțiunea. Concluzia a fost că Jardan l-a faultat pe Bic în momentul recuperării, o lovitură de la spate, peste picior. Reușita a fost anulată!

Jardan îl lovește pe Bic / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Decizia a înfuriat oamenii din tribune, dar și pe Cristi Munteanu. Managerul Oțelului, prezent la Tribuna Oficială, a protestat cu gesturi largi, în timp ce spectatorii scandau „Hoții, hoții!”. 

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.