Campionate

E vestea momentului! PSG, comunicat oficial despre Mbappe: „În urma unor discuții foarte pozitive...”

Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  Sunday, 13 August 2023

PSG l-a reprimit pe Kylian Mbappe (24 de ani) în lotul primei echipe. Atacantul francez fusese tras pe linie moartă după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului scadent în 2024.

Kylian Mbappe i-a înfuriat pe șefii lui PSG în această vară prin refuzul de a activa clauza de prelungire a contractului, care ar fi extins înțelegerea dintre părți până în 2025.

Șefii clubului parizian au luat măsuri serioase împotriva campionului mondial din 2018: l-au exclus din lotul care a făcut deplasarea în Japonia pentru cantonamentul de pregătire, l-au trimis să se antreneze cu ceilalți jucători indezirabili, iar la prima etapă din sezon, 0-0 cu Lorient, nu l-au inclus în lot.

PSG, comunicat oficial despre Kylian Mbappe: „În urma unor discuții foarte pozitive...”

Totul s-a schimbat în această dimineață. Mbappe a fost reprimit să se pregătească alături de prima echipă, iar scenariul în care Kylian va semna prelungirea cu PSG capătă contur!

„În urma unor discuții foarte constructive și pozitive între PSG și Kylian Mbappe înainte de meciul cu Lorient, jucătorul a fost reintegrat în programul de pregătire al primei echipe în această dimineață”, a transmis PSG printr-un comunicat.

Potrivit jurnalistului Andres Onrubia Ramos, de la Diario AS, „optimismul crește” în birourile clubului parizian cu privire la o nouă înțelegere cu Mbappe.

Până acum, cei de la PSG se temeau că îl vor pierde gratis pe Mbappe vara viitoare, când fotbalistul ar fi urmat să semneze cu Real Madrid. PSG ar fi fost astfel scoasă din schemă, nu ar fi primit niciun ban.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.