Liga 1

Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, despre victoria din Giulești: „Știam că Rapid e în suferință”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 14 August 2023

Petrolul a reușit surpriza în Giulești. S-a impus cu 2-0 în derby-ul cu Rapid, profitând de erorile și autogolurile elevilor lui Cristiano Bergodi.

La finalul meciului, Florin Pîrvu, antrenorul ploieștenilor a vorbit despre victoria obținută.

Concluziile lui Florin Pîrvu după Petrolul - Rapid

>

„Încep prin a felicita jucătorii pentru această victorie. Este o victorie muncită, pe care am pregătit-o foarte bine. Mă bucur că am câștigat primul meci pe noul Giulești. Le mulțumesc băieților pentru acest cadou.

Știam că Rapid e în suferință. Venea după o înfrângere și era clar că va ataca din primul minut. Era clar că va lăsa spații și am profitat de asta”, a declarat Florin Pîrvu la OrangeSport.

Suntem fericiți pentru cele 3 puncte, mai ales că nu e ușor de jucat pe stadionul Rapidului. Ne-am apărat foarte bine. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera, m-am simțit bine. Am avut dueluri frumoase cu adversarii. Vrem să jucăm un fotbal bun în continuare.
- Lukas Zima, portar Petrolul

Puncte mari, foarte mari. Am trăit cu emoții, a fost greu, am avut și noroc, iar adversarul a avut ghinion, pentru că a fost un meci echilibrat. Să nu facem o sărbătoare din această victorie, am avut și șansă. Norocul ți-l mai faci și tu! Să rămânem modești și umili, după victoriile cu Farul și cu Rapid. 
- Paul Papp, fundaș Petrolul

VIDEO Suporterii Rapidului au huiduit jucătorii și conducerea, după 0-2 cu Petrolul

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.