Liga 1

Suporter infiltrat la conferința lui Bergodi » S-a băgat peste antrenor: „Așteaptă puțin!” + Șucu, luat la rost în parcare

+35 Foto
După eșecul suferit de Rapid cu Petrolul, scor 0-2, un suporter giuleștean s-a infiltrat la conferința de presă a lui Cristiano Bergodi și l-a scos din sărite pe antrenorul italian.

Articol de Andrei Petrescu, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia, Andrei Furnigă (video)  —  luni, 14 august 2023

După eșecul suferit de Rapid cu Petrolul, scor 0-2, un suporter giuleștean s-a infiltrat la conferința de presă a lui Cristiano Bergodi și l-a deranjat vizibil pe antrenorul italian.

Nemulțumirea galeriei rapidiste nu a putut fi potolită după eșecul din derby-ul cu Petrolul. Un bărbat s-a infiltrat la conferința de presă a lui Bergodi. 

VIDEO. Bergodi, deranjat de un suporter infiltrat la conferința de presă

>

Suporterul și-a strigat nemulțumirea și a întrerupt discursul antrenorului. Italianul s-a enervat, i-a replicat: „Așteaptă să termin! Un moment, te rog”.

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, a intervenit și l-a întrebat pe bărbatul respectiv dacă este jurnalist sau un simplu suporter. Cum nu a putut să prezinte o legitimație de presă, respectivul a părăsit sala de conferințe. Nu a fost nevoie de intervenția firmei de pază. 

VIDEO. Dan Șucu, luat la rost în parcare

>

Dan Șucu a părăsit stadionul din Giulești împreună cu fiul și cu soția. Același suporter supărat i-a cerut explicații în parcare și a fost deranjat în momentul în care finanțatorul i-a replicat că abia luni va avea loc dialogul cu fanii. 

„Nu ai idee ce înseamnă Rapidul!”, a fost replica primită de Șucu. 

FOTO: Imagini cu scenografiile pregătite la Rapid - Petrolul 

VIDEO. Răzvan Oaidă, autogol hilar în Rapid - Petrolul 

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.