Liga 1

Jucătorul lui Dinamo care i-a impresionat pe antrenori: „E primul care sosește la antrenament, vine din liber, îl găsești la sală”

Filip Dujmovic

Articol de Ioana Mihalcea  —  luni, 14 august 2023

Al doilea goalkeeper al lui Dinamo, Filip Dujmovic, 24 de ani, se antrenează suplimentar la Săftica și își așteaptă șansa, spune Alessandro Caparco, antrenorul portarilor.

„E foarte, foarte greu pentru un portar să accepte statutul de rezervă. Filip e un mare profesionist. El e un exemplu pentru mulți. 

E primul care sosește la antrenament, vine din liber, îl găsești la sală. 

Ne va ajuta, e bine să-l ai în echipă, ridică și nivelul de antrenament. Răspunde mereu în manieră pozitivă”, a declarat Caparco la Radio Dinamo.

Slovenul Adnan Golubovic, transferat în această vară, a intrat direct titular în poarta „câinilor” și a avut evoluții apreciate în debutul sezonului, în ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare.

300.000de euro e cota lui Dujmovic pe Transfermarkt

VIDEO Filip Dujmovic, antrenamente suplimentare la Săftica

>

Dujmovic postează destul de des video-uri din sala de fitness de la Săftica, unde se pregătește în afara programului, indiferent dacă joacă sau nu (foto jos) sau cu momentele în care rămâne singur sau alături de colegi pe teren pentru a face exerciții suplimentare. 

16meciuri (1440 de minute) și 21 de goluri încasate a înregistrat Dujmovic sezonul trecut, în Liga 2 și la baraj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.