Liga 1

Se teme de retrogradare, chiar și după victoria din derby-ul cu Rapid: „De asta luăm totul pas cu pas”

Paul Papp

Articol de Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  luni, 14 august 2023

Petrolul s-a impus cu 2-0 ,în Primvus Derby, în urma a două autogoluri și ajunge la al doilea succes consecutiv.

Paul Papp consideră că succesul formației sale a venit într-un mod norocos și își îndeamnă coechipierii să rămână modești. Chiar și cu acest triumf, el se teme de faptul că echipa sa ar putea retrograda.

VIDEO. Paul Papp: „Nu s-a pus problema să fie demis”

>

„Au fost 3 puncte muncite și un joc foarte greu, cu o echipă foarte bună, care și-a depus candidatura titlu. N-am câștigat niciodată un joc cu două autogoluri, dar cred că a fost și munca noastră, pentru că am făcut presing. Rapid se poate la titlu, pentru că are echipă.

Îmi pare rău pentru cei care și-au dat autogol, dar mă bucur pentru victoria noastră. Atmosfera a fost senzațională, am trăit-o și înainte, și în timpul meciului la cote maxime. 

Cred că s-au mai liniștit problemele după înfrângerea cu Voluntari, nu s-a spus niciodată ca Florin Pîrvu să fie demis. Suntem modești și uniți în vestiar. N-ar trebui să facem sărbătoare, pentru că am avut noroc. Mie mi-e frică să nu retrogradăm, de-asta vrem să luăm totul pas cu pas”, a spus Paul Papp.

VIDEO Concluziile lui Gicu Grozav după Rapid – Petrolul

>

La finalul partidei, Gicu Grozav a explicat care este obiectivul  „lupilor galbeni” pentru noul sezon.

„E un sentiment foarte plăcut. Ne bucurăm că am legat a doua victorie, cu două echipe cu pretenții. Suntem foarte fericiți. Normală că e meritată, dacă așa fost scorul. 

Am avut ocazii și noi, și ei. Suntem foarte bucuroși. Nu am mai întâlnit un astfel de meci, să câștig cu două autogoluri. Ăsta e fotbalul, se poate întâmpla orice. 

Suntem bucuroși că noi am ieșit învingători. Obiectivul nostru e să terminăm pe locurile 7-8. Vom lua fiecare meci în parte și vom încerca să profităm de șanse”, a declarat Gicu Grozav la finalul meciului.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.