Liga 1

Cuplu-șoc de antrenori propus de Dragomir la Rapid: „Aș face ceva să «omor» galeria” + Avertisment pentru Șucu și Angelescu: „O să-i alerge pe calea ferată”

Dumitru Dragomir

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 14 August 2023

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, îl propune pe Marius Șumudică antrenor la Rapid, după ce giuleștenii au pierdut cu Petrolul, 0-2, și au rămas cu 5 puncte în 5 etape.

În plus, Dragomir îi recomandă lui Dan Șucu, principalul finațator de la Rapid, să îl readucă la echipă pe Mihai Iosif, pe post de antrenor secund al lui Șumudică.

După înfrângerea din Giulești cu Petrolul, spiritele s-au inflamat la Rapid, iar galeria i-a certat pe jucători imediat după meci. 

Dragomir, propunere-șoc pentru Dan Șucu

„Rapid nu trage la titlu. Uite ce îi spun domnului Șucu, cu care eu sunt prieten. Dacă nu îl pune pe Șumudică repede, dar repede, să ia Șumudică în bot toate nenorocirile, și pe el, și pe Angelescu o să îi alerge pe calea ferată.

Nu te joci cu galeria Rapidului, e frumoasă, dar periculoasă. Aruncam totul pe Șumudică. Nu l-ați vrut pe Șumudică? Îl vreți, de mâine e Șumudică. Aș mai face ceva de «omor» galeria.

L-aș pune secund pe Miță Iosif, chiar dacă Șumudică vine cu echipa lui. Obligatoriu, îi spun că nu mă interesează. Iosif liniștește galeria, el a promovat când nimeni nu se aștepta. Lui toată viața i-aș da salariu și post în club pentru ce a făcut. 

Nimeni nu a făcut la Rapid ceea ce a făcut el. Îl apreciază extraordinar pe Șumudică. Le dau o sugestie, să fie liniște la Rapid”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Șumudică susține că nu vrea să antreneze la Rapid în acest sezon

Marius Șumudică, liber de contract, a anunțat că va fi prezent pe Giulești la meciul dintre Rapid și Farul, de pe 20 august, dar în calitate de suporter. El a susține că nu vrea să antrenze la echipa de sub podul Grant în acest sezon.

„Voi veni la meci (n.r. - Rapid - Farul), fiindcă am declarat că nu îmi mai doresc, cel puțin sezonul ăsta, să bag bățul prin gard și nu doresc să fiu antrenorul Rapidului. De data asta, la meciul cu Farul îmi fac prezența în tribune, mă duc într-un colț acolo, să calc și eu pe noul Giulești, că nu am fost de când s-a construit.

Vin și eu la meci, ca oricare suporter, fără vreo intenție. Am declarat că nu vreau să vin antrenor la Rapid sezonul ăsta și vin la meci fără niciun fel de problemă”, a declarat Șumudică, la emisiunea „Liga Digisport”.

VIDEO. Cristiano Bergodi, după haosul provocat de galerie: „Mie nu mi-e teamă! Problema e alta”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.