Conference League

Nordsjaelland, anunț de maximă importanță înaintea duelului decisiv cu FCSB » Meciul a fost reprogramat

+14 Foto
Danezii de la Nordsjaelland au anunțat modificarea orei de start pentru manșa decisivă cu FCSB, din turul III preliminar al Conference League. Programată inițial la ora 19:30 (ora României), partida va începe 20:00.

Articol de David Marinescu  —  luni, 14 august 2023

Danezii de la Nordsjaelland au anunțat modificarea orei de start pentru manșa decisivă cu FCSB, din turul III preliminar al Conference League. Programată inițial la ora 19:30 (ora României), partida va începe la 20:00.

Nordsjaelland a emis astăzi un comunicat în care își anunță fanii că duelul decisiv cu FCSB va începe la ora 20:00. Gruparea daneză se așteaptă ca stadionul să fie sold-out, peste 9.000 de spectatori.

Meciul va fi condus de o brigadă din Kosovo, avându-l la centru pe Genc Nuza.

FCSB face modificări importante în returul cu Nordsjaelland

Nu doar Alex Băluță a revenit la antrenamentele celor de la FCSB și va fi luat în calcule pentru meciul de joi, ci și un alt fotbalist care a absentat în ultima vreme din cauza unor probleme medicale. Miculescu s-a accidentat în returul cu CSKA 1948 Sofia, disputat pe 3 august, pe stadionul "Arcul de Triumf".

Echipe pe care o pregătește FCSB pentru returul cu Nordsjaelland: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Djokovic, Ov. Popescu, Olaru - Oct. Popescu, Al. Băluță, Fl. Coman

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Nordsjaelland - FCSB, meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul Conference League

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.