Conference League

Cine transmite la TV Flora Tallinn - Farul, în preliminariile Conference League + meciul FCSB-ului, „în aer”

Farul atacă play-off-ul din Conference League // foto: Imago Images

Articol de Andrei Crăiţoiu, Adrian Duţă  —  luni, 14 august 2023

Flora Tallinn - Farul, a doua manșă din turul 3 preliminar Conference League, va fi transmis pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

După 3-0 la Ovidiu, Farul pleacă mare favorită la calificarea în play-off-ul Conference League. Returul se joacă miercuri, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro.

Cine transmite Flora - Farul

La fel ca meciul tur dintre Farul și Flora, returul se va vedea pe Digi Sport și Prima Sport. Cele două posturi au cumpărat din nou drepturile pentru meciul campioanei României.

Digi Sport 1 ;i Prima Sport 1 transmit de asemenea meciul retur dintre Aktobe și Sepsi, din turul 3 preliminar Conference League. După 1-1 la Sf. Gheorghe, partida decisivă se joacă în Kazahstan, joi de la ora 18:00.

Nordsjaelland - FCSB nu a fost achiziționat încă

Cu 3 zile înainte de Nordsjaelland - FCSB, nicio televiziune nu a cumpărat drepturile de televizare ale meciului. Partida se joacă joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro. În tur, în Ghencea, FCSB - Nordsjaelland s-a terminat 0-0.

Au fost probleme cu achiziționarea drepturilor inclusiv pentru prima manșă dintre cele două echipe. PRO TV a reușit să le cumpere cu două zile înainte de meci, după ce FCSB și-a diminuat pretențiile financiare, de la 100.000 de euro la aproximativ 50.000.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.