Campionate

Neymar, „la cuțite” cu Mbappe! » Gestul care a produs rumoare: „Își elimină adversarii ca un dictator”

Fotomontaj cu Kylian Mbappe, făcut de unul dintre fanii lui PSG // sursă foto: Twitter

Articol de Daniel Grigore  —  Tuesday, 15 August 2023

Transferat de PSG la Al Hilal, Neymar (31 de ani) a apreciat o postare care sugerează că nu se afla în relații cordiale cu Kylian Mbappe (24).

După 6 ani la PSG, Neymar schimbă din nou echipa și campionatul. Brazilianul a dat curs unei oferte colosale din Arabia Saudită, de la Al Hilal, și va părăsi Parisul, unde ajungea în 2017 în schimbul unei sume-record.

În ziua în care s-a lămurit că Neymar va ajunge la Al Hilal, brazilianul a produs rumoare cu un gest pe care l-a făcut pe rețelele de socializare. El a apreciat o postare referitoare la relația pe care a avut-o cu Kylian Mbappe, iar acest lucru a alimentat ideea că cele două superstaruri erau „la cuțite”.

Neymar, „la cuțite” cu Kylian Mbappe! Like-ul care a produs rumoare

Postarea apreciată de Neymar, în limba portugheză, spune:

În trecut, Kylian Mbappe a transmis clar conducerii lui PSG că nu mai e loc pentru el și Neymar în același lot.

Din întâmplare, în ziua în care transferul lui Neymar la Al Hilal a fost practic anunțat, Mbappe a revenit foarte fericit la antrenamente.

Gestul lui Neymar a provocat o serie de comentarii dure la adresa lui Mbappe.

Își elimină adversarii «politici» de parcă ar fi dictator”, „Dictatorul Mbappe a lovit din nou” și „Ce îl diferențiază pe Mbappe de dictatorul Mobutu?” (n.r. - dictatorul R.D. Congo, pe atunci Zair, între 1965 și 1997) sunt doar câteva dintre reacțiile culese de pe o pagină a suporterilor lui PSG.

„Mbappe este gelos, știe că nu va avea niciodată nici măcar un sfert din talentul lui Neymar”, a opinat un alt utilizator. 

Kylian Mbappe a revenit duminică la antrenamentele lui PSG, cu zâmbetul pe buze, după ce fusese scos din lot ca urmare a refuzului de a semna prelungirea contractului cu clubul parizian.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.