Liga Campionilor

Cu Racovițan și Sorescu pe teren, Rakow s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor! Ce a făcut Rangers

Rakow, formația lui Bogdan Racovițan și Deian Sorescu, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. Polonezii au câștigat și returul cu Aris Limassol, din Cipru, scor 1-0.

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 15 august 2023

Rakow, formația lui Bogdan Racovițan și Deian Sorescu, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. Polonezii au câștigat și returul cu Aris Limassol, din Cipru, scor 1-0. Și Rangers merge în play-off, după 1-1 în returul cu Servette, 3-2 la general. 

Bogdan Racovițan (23 de ani) a fost titular în centrul defensive lui Rakow și a avut o prestație ireproșabilă în deplasarea cu Aris. Deian Sorescu (25 de ani) a intrat în partea secundă, în minutul 53, imediat după golul marcat de Fran Tudor.

Racovițan și Sorescu, în play-off-ul Ligii Campionilor

 Cu o dublă victorie în fața reprezentantei Ciprului, campioana Poloniei merge în play-off-ul Ligii Campionilor.

Acolo va da peste învingătoarea dintre FC Copenhaga și Sparta Praga. „Dubla” dintre cele două a intrat în reprizele adiționale. În tur a fost 0-0, 1-1 în manșa decisivă.

FINAL. Aris Limassol - Rakow 0-1

Rangers și Ianis Hagi, în play-off-ul Champions League

Rangers, cu Ianis Hagi pe banca de rezerve, a remizat în deplasare cu elvețienii de la Servette, 1-1, și s-a calfiicat în play-off-ul Ligii grație victoriei din tur, 2-1. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.