Liga 1

A părăsit total clubul din Superligă! Vrea să stea un an pe tușă

Marius Croitoru // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 16 august 2023

Valeriu Iftime intenționa să-l păstreze pe Marius Croitoru (42 de ani) la FC Botoșani cât timp acesta urmează cursurile pentru licența Pro, dar antrenorul a preferat să plece de tot de la club. 

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a anunțat marți că va numi un alt antrenor principal. În primele etape ale sezonului, echipa a fost condusă de Marius Croitoru, angajat ca „secund” din moment ce nu deține licența Pro, necesară pentru a profesa în prima ligă.

Iftime susținea marți că Marius Croitoru va rămâne angajat la club: „Să văd în ce poziție, consilier al meu sau un om care face ceva pentru fotbalul din Botoșani”.

Marius Croitoru a plecat de tot de la FC Botoșani

Până la urmă, acest lucru nu se va întâmpla. Croitoru a plecat de tot, nu va ocupa altă funcție la Botoșani în timp ce urmează cursurile pentru licența Pro. Vestea a fost oferită inițial de publicația TopBT și confirmată de GSP.ro. 

Marius Croitoru și-a obținut carnetul de antrenor în Moldova. Tot acolo i-a fost eliberată licența A, în baza căreia poate activa ca antrenor secund la nivelul primei ligi.

Iftime a transmis că i-a sugerat lui Croitoru, în discuțiile private pe care le-a avut cu acesta, „să stea un an de zile și să-și facă școala. Are multe lucruri de spus, dar trebuie să-și facă școala”.

Cu Marius Croitoru plecat, echipa va fi condusă în perioada următoare de Mihai Ciobanu, „principalul” din acte, și „secunzii” Andrei Patache și Daniel Șchiopu.

Rezultatele lui FC Botoșani în acest sezon: 

  • 1-2 cu FC Voluntari 
  • 1-1 cu Petrolul 
  • 2-2 cu Rapid 
  • 0-1 cu FCU Craiova 
  • 0-1 cu Dinamo

Mai multe știri din SuperLigă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.