Liga 1

FCSB se mută pe al 3-lea stadion în acest sezon » Unde se va juca meciul cu Poli Iași + prețul biletelor

FCSB (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 16 august 2023

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Iași, din etapa a 6-a din SuperLiga. Partida se va juca pe Arena Națională.

  • FCSB - Poli Iași are loc duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, prima Sport 1 și Digi Sport 1

FCSB revine pe Arena Națională, după ce în startul de sezon a fost nevoită să își joace meciurile considerate acasă pe „Arcul de Triumf” și pe Stadionul Steaua. Gazonul de pe cel mai mare stadion al țării s-a refăcut după ce în luna iulie au avut loc două concerte importante, ale trupelor Guns N'Roses și Depeche Mode.

Roș-albaștrii vor fi nevoiți să plece din nou de pe Arenă după meciul cu Poli Iași. Următoarea partidă disputată acasă va avea loc pe 2 septembrie, cu Universitatea Craiova, când stadionul va fi ocupat de evenimentul de benzi desenate East European Comic Con, care va avea loc între 1 și 3 septembrie.

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Iași

FCSB anunță că a pus în vânzare, online, biletele pentru partida cu Politehnica Iași, contând pentru a șasea etapă a Superligii, care se va disputa duminică, începând cu 21:30, pe Arena Națională. Tichetele sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:

  • VIP 1 - 100 LEI
  • VIP 2 - 75 LEI
  • VIP 3 - 60 LEI
  • TRIBUNA 2 - 30 LEI
  • PELUZA - 15 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet). E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 20 august, la ora 19:00”, a transmis FCSB pe canalul de Facebook al clubului.

Programul caselor de bilete:

  • SÂMBĂTĂ, 19 AUGUST - 11:00 - 19:00 - Bulevardul Basarabia; 
  • DUMINICĂ, 20 AUGUST - 11:00 - 21:30 - Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu

Ultimul meci disputat de FCSB pe Arena Națională s-a disputat în sezonul trecut, în utlima etapă din SuperLiga, când roș-albaștrii au fost umiliți de Rapid, scor 1-5.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.