Conference League

A plecat de la Farul și i-a transmis „Regelui” un mesaj emoționant: „M-a învățat tot ce știu, dar mulțumirile nu se opresc aici”

Fundașul stânga Andrei Borza (17 ani) a postat un mesaj special la 24 de ore de la despărțirea de Farul.

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 16 august 2023

Fundașul stânga Andrei Borza (17 ani) a postat un mesaj special la 24 de ore de la despărțirea de Farul. 

Borza a semnat cu Rapid și s-a alăturat deja lotului pregătit de Cristiano Bergodi. Fundașul stânga a transmis un mesaj emoționant adresat lui Gică Hagi și tuturor celor de la Farul. 

Andrei Borza, mesaj pentru Gică Hagi 

„A venit momentul să-mi exprim întreaga mulțumire pentru întreg proiectul Farul. A fost un an memorabil pentru mine, datorită lui Mister. M-a format ca fotbalist și m-a învățat tot ce știu, mulțumirile însă nu se opresc aici. 

În spate s-a aflat o întreaga armata de oameni care au contribuit fiecare la drumul meu prin lumea fotbalului. Farul a fost și va rămâne mereu pentru mine o a doua casă. 

Vreau să le mulțumesc și celor din Peluza Marină. Au colorat în alb și albastru fiecare meci prin suportul lor moral. Multumesc Farul Constanța pentru tot”, a scris Borza pe contul personal de Instagram. 

Foștii colegi au reacționat la postare:

  • Adrian Mazilu: „Mult succes, my bro!” 
  • Luca Banu: „Succes, frate” 
  • Alexandru Buzbuchi: „Baftă, Borzică”

VIDEO. Gheorghe Hagi, despre transferul lui Budescu la Farul: „Pretențiile au crescut la Constanța, e un vestiar exigent aici”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.