Conference League

Gică Hagi, nervos încă din minutul 2 la Tallinn » Ce l-a enervat pe „Rege”

+5 Foto
Gică Hagi, nervi în debutul meciului Flora - Farul

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 16 august 2023

Deși Farul a avut un început bun de meci, aruncându-se în atac din startul meciului, Gică Hagi a fost nervos în debutul partidei.

În minutul 2, când scorul era încă 0-0, Gică Hagi a avut o izbucnire nervoasă. „Regele” a fost surprins de camerele TV a având un gest tensionat.

Gică Hagi, nervi în debutul meciului Flora - Farul

În timp ce Farul își domina adversara, Gică Hagi s-a enervat din cauza faptului că era filmat. Acesta a gesticulat nervos și i-a cerut cameramanului să se îndepărteze.

Farul, debut excelent în Estonia

După 3-0 în tur, Farul a început perfect returul. Echipa lui Gică Hagi avea 2-0 după 20 de minute, grație golurilor marcate de Rivaldinho (3) și Budescu (18). 

  • Rivaldinho a fost cel care a deschis scorul. Băluță a șutat slab la poartă, de la 10 metri. Mingea părea că se duce pe lângă poartă, dar Rivaldinho a apărut excelent la colțul lung și a trimis mingea în poarta goală, de la 2 metri 
  • Constantin Budescu a fost cel care a făcut 2-0, după o execuție fabuloasă! Decarul Farului a primit mingea la marginea careului și a șutat perfect, cu exteriorul, direct în vinclu

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.