Conference League

Budescu lovește din nou! Execuție ULUITOARE à la Quaresma pentru Farul în Conference League

+12 Foto
FOTO: Captură Digi Sport

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 16 august 2023

Constantin Budescu (34 de ani) a marcat al doilea gol pentru Farul, în al doilea său meci în tricoul constănțenilor. El a dus scorul la 2-0 în partida cu Flora Tallin, din turul 3 preliminar din Conference League.

Budescu se simte în largul lui la Farul, după ce a înscris și la debut, în prima manșă câștigată de Farul cu 3-0. Dacă atunci a înscris în poarta goală, simplu, acum a avut o execuție spectaculoasă, care i-a impresionat inclusiv pe coechipieri. 

+12 Foto
Budescu, gol fabulos cu Flora Tallinn/ captură Digi Sport

Budescu, gol fabulos pentru Farul

În minutul 18 al meciului din Estonia, Farul a reușit să recupereze un balon în terenul advers, prin fundașul dreapta Sîrbu. Mingea a ajuns la Budescu, care a scos din joben o execuție de toată frumusețea.

Decarul Farului a intrat în careu, iar de la aproximativ 15 metri a trimis cu exteriorul piciorului drept direct sub bară. Mingea a căpătat efect, iar portarul celor de la Flora Tallinn nu a avut vreo șansă să ajungă la balon, care a „mușcat” și transversala înainte să intre în plasă. O trivela, așa cum este cunoscută execuția în fotbalul european, care l-ar face invidios și pe Quaresma, mijlocașul portughez renumit pentru acest procedeu.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.