Conference League

Nordsjaelland - FCSB se vede la TV în România! ProTV a schimbat ora, dar NU transmite meciul » Ce televiziune a câștigat lupta

+38 Foto
Meciul Nordsjaelland - FCSB, manșa decisivă a turului III preliminar din Conference League, va fi televizat pe Antena 1. Partida este programată joi, de la ora 20:00.

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 17 august 2023

Meciul Nordsjaelland - FCSB, manșa decisivă a turului III preliminar din Conference League, va fi televizat pe Antena 1. Partida este programată joi, de la ora 20:00.

  • Reporterul GSP Marius Mărgărit și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Danemarca și transmit toate informațiile înainte de Nordsjaelland  - FCSB
  • În tur, FCSB și Nordsjaelland au remizat în Ghencea, scor 0-0
  • Câștigătoarea acestui meci va juca în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dublei Sabah Baku - Partizan Belgrad, 2-0 în tur.

Nordsjaelland - FCSB, meciul care poate duce liderul Superligii în play-off-ul Conference League, se va vedea, în cele din urmă, la televizor. 

Antena 1 transmite Nordsjaelland - FCSB

Meciurile decisive jucate de Farul, cu Flora, și Sepsi, cu Aktobe, au fost achiziționate din timp de televiziunile de sport din România, Prima Sport și Digi Sport.

Partida Nordsjaelland - FCSB, cea cu potențialul cel mai ridicat, a trezit interes din partea mai multor televiziuni. În cele din urmă, Antena 1 a avut câștig de cauză. 

Așa cum Gazeta Sporturilor scria marți, Pro TV a insistat să transmită și manșa retur. Pentru a facilita acest lucru, UEFA a acceptat inclusiv modificarea orei de start, de la 19:30, la 20:00, astfel încât postul generalist să nu fie nevoit să mute știrile serii. 

Cerința celor de la Pro TV a fost acceptată, dar negocierile s-au împotmolit la detaliile financiare. 

60.000 de euroe suma cu care Pro TV a achiziționat drepturile pentru transmisia meciului tur dintre FCSB și Nordsjaelland

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Nordsjaelland - FCSB, turul III preliminar al Conference League. 

>

Citește și alte știri înainte de Nordsjaelland - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.