Liga 1

Adrian Porumboiu vine cu o variantă-șoc în Superliga » Unde ar putea ajunge Marius Șumudică: „Cred că semnează cu ei. Ar fi fraier dacă nu se duce”

Marius Șumudică

Articol de Vlad Roșu  —  Thursday, 17 August 2023

Adrian Porumboiu (72 de ani) vorbește despre o variantă suprinzătoare în fotbalul românesc. Fostul arbitru internațional crede că Marius Șumudică (52) ar trebui să vină în locul lui Marius Croitoru (42) pe banca tehnică a celor de la FC Botoșani. 

Rămasă fără antrenor după ce Marius Croitoru a plecat de la echipă, FC Botoșani se află în căutarea unui nou „principal”. Adrian Porumboiu crede că banca tehnică a moldovenilor ar trebui să fie preluată de Marius Șumudică. Antrenorul este liber de contract de la începutul verii, când rezilia cu saudiții de la Al Raed. 

Adrian Porumboiu anunță o mutare-șoc în Superliga: „Cred că Șumudică pleacă antrenor la FC Botoșani”

„Căutați lista de antrenori de la Vaslui și o să vedeți cine va fi antrenor la Botoșani. 

Dacă ar fi după părerea mea, cel mai bine s-ar nimeri la Botoșani. El e în suferință, Botoșaniul e în suferință. El nu are angajament acum, cea mai fericită combinație ar fi asta. 

Cred că pleacă antrenor la Botoșani. E cea mai bună variantă pentru el și pentru Botoșani. Varianta cea mai bună este să meargă acolo. Știe și cu șmecheria, și cu ciocolata, și cu biciul. 

Ar fi fraier dacă nu se duce”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit iAM Sport. 

Marius Șumudică a refuzat U Cluj 

Marius Șumudică a fost dorit cu insistență în ultimele săptămâni pe banca celor de la U Cluj. Nemulțumiți de felul în care echipa se prezintă sub conducerea lui Anton Petrea, șefii ardelenilor ar fi decis să apeleze la serviciile lui Șumudică pentru scoaterea formației din criză. 

Lucrurile nu s-au mai materializat în momentul în care conducătorii „studenților” nu au putut să-i îndeplinească lui Șumudică mai multe condiții. 

Șumudică l-ar fi vrut la U Cluj pe Silviu Lung Jr., însă ardelenii s-au mișcat greu și portarul a ajuns la Poli Iași. Șumudică îl dorea și pe Boldrin, însă fostul mijlocaș de la Astra și de la FCSB a refuzat oferta.

Mai exista pe lista lui Șumi și Kana Byik, fundaș central, un internațional camerunez cu care Șumi a lucrat la Gaziantepspor. Africanul în vârstă de 34 de ani a cerut 20.000 de euro lunar, un salariu pe care U nu l-a acceptat.

Pentru că „șepcile roșii” s-au împotmolit așa, antrenorul nu a mai semnat contractul care-i fusese pregătit, unul cu un salariu de 20.000 de euro lunar plus bonusuri.

VIDEO. Cornel Dinu l-a desființat pe Marius Șumudică în direct la GSP Live: „Nu are cum să-ți placă de Șumudică”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.