Stranieri

Parma joacă tare la transferul lui Dennis Man » Suma minimă de la care pornesc negocierile

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 17 august 2023

Gazzetta di Parma scrie că evoluțiile bune ale lui Dennis Man (24 de ani) din presezon, în care a marcat două goluri, l-au convins pe antrenorul Pecchia să se bazeze pe el ca titular în campionatul viitor. Doar pentru cel puțin 10 milioane s-ar deschide negocieri cu echipele din Serie A care îl doresc pe mijlocașul român. 

Dennis Man are oferte din Serie A, dar Parma nu vrea să-i dea drumul în acest mercato. Nu-i interesată să-și cedeze unul dintre titularii care s-au mișcat foarte bine în jocurile amicale și s-a pregătit exemplar în vară. 

Una din echipele interesate de extrema română, Bologna, l-a prins pe radar și l-ar transfera cu banii obținuți din vânzarea lui Arnautovic și, cea iminentă, a lui Barrow. Gazzetta di Parma scrie însă că antrenorul Pecchia are nevoie de fostul FCSB-ist și clubul gialloblu se bazează pe român în sezonul ce începe în week-end.

Bologna îl curtează din ianuarie 2022

„Precampionatul făcut de Man i-a convins până și pe cei sceptici că, după peste doi ani de acomodare, va veni și explozia internaționalului român. Bologna, club care s-a interesat de Man în fereastra hibernală de mercato din 2022, a sondat terenul în privința unui împrumut, însă Parma nu acceptă formula propusă și nici nu are motive să-l vândă pe cel care a reușit goluri în două meciuri consecutive, amicalul cu Elche și partida de Cupă cu Bari”, explică sursa citată. 

Bologna a pierdut deja doi jucători

Squadra rossoblu s-a despărțit deja de Marko Arnautovic, împrumutat la Inter cu obligație de cumpărare pentru 10 milioane de euro, și-l va ceda și pe Musa Barrow până la sfârșitul acestei luni, astfel că a rămas descoperită în compartimentul ofensiv. 

Tot Gazzetta di Parma susține că Bologna ar trebui să formuleze o propunere de minmum 10 milioane de euro pentru ca clubul gialloblu să se dispenseze de românul cumpărat cu 13 milioane de la FCSB în ianuarie 2021. 

12goluri și 5 pase decisive a reușit Dennis Man în 74 de partide disputate pentru Parma în toate competițiile. În sezonul trecut a avut 6 goluri și 2 assisturi în 32 de partide

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.