Stiri extrasport

Fiica Anamariei Prodan, probleme la intrarea într-un club de fițe din Mamaia » Bodyguarzii nu au lăsat-o să intre, când au văzut cum venise îmbrăcată

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 17 august 2023

Sarah Dumitrescu s-a întors în țară și a vrut să petreacă cu prietenii într-un club de fițe din Mamaia, însă a trăit un moment stânjenitor chiar în fața localului. Bodyguarzii nu au vrut să o lase se intre pe fata Anamariei Prodan, când au văzut cum a venit îmbrăcată.

În vârstă de 23 de ani, fiica Anamariei Prodan a mers să petreacă alături de prieteni în Mamaia, însă nu a fost lăsată să intre într-un club de noapte. 

Tema petrecerii era „white party”, astfel că toți cei care veneau la club erau nevoiți să fie îmbrăcați complet în alb. Baschetbalista a ținut cont de dress code doar în parte.

Galerie FOTO: Așa a apărut îmbrăcată Sarah, conform unui Instastory:

Fata impresarei purta un compleu albastru și un top alb la care a accesorizat o geantă de la un brand de lux. Cei de la pază nu au fost impresionați în niciun fel și nu au lăsat-o pe Sarah să intre în club.

După minute bune în care a stat în fața clubului și mai multe telefoane date, Sarah Dumitrescu a fost lăsată într-un final să meargă la petrecere, potrivit cancan.ro.

Sarah Dumitrescu, asaltată de fani în Congo

La 4 luni și jumătate de la o nouă operație la genunchi, Sarah Dumitrescu, fiica impresarului Anamaria Prodan, a revenit. A jucat pentru naționala de baschet a României, la Jocurile Francofoniei.

Dintre cele 9 jucătoare din lot a făcut partea și Sarah Dumitrescu. „După 3 operații, m-am întors”, a scris jucătoarea de baschet pe contul său de Instagram.

Iar la ultimul meci, Sarah a fost preferata fanilor. La finalul meciului, și-a dat tricoul de joc și l-a aruncat în tribună, iar fanii congolezi s-au bătut pentru a pune mâna pe el.

Sarah, 23 de ani, este fata pe care Anamaria Prodan a avut-o cu Tiberiu Dumitrescu, primul soț. Ea s-a stabilit în Statele Unite, acolo unde joacă baschet de colegiu, la California Polytechnic State University

Citește și alte știri mondene: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.