Conference League

Verdict dur după Nordsjaelland - FCSB: „Trebuia să fie 5-0 sau 6-0”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 17 august 2023

Basarab Panduru a comentat înfrângerea suferită de FCSB cu Nordsjaelland, 0-2, din turul 3 al preliminariilor Conference League.

 Fostul internațional crede că diferența s-a făcut după eliminarea lui Vlad Chiricheș, din minutul 62, și că danezii, dacă erau mai atenți, puteau înscrie de mai multe ori.

Concluziile lui Basarab Panduru după Nordsjaelland - FCSB

„FCSB a început bine meciul, cu o ocazie mare a lui Florinel Coman. Acolo trebuia să facă mai multe. A venit acel penalty, dar după acel cartonaș roșu, din minutul 62, s-a rupt totul.

Danezii nu au dat 5 sau 6 goluri pentru că aveai impresia că nu știau ce să facă atunci când duceau mingea în careu. Se duceau câte 5-6 în careu și nu mai pasau, fiecare voia să dea gol. Și trăgeau unii peste poartă din 10-12 metri. Erau în poziții bune și trăgeau peste. Cam 5-0 sau 6-0 era scorul corect. Dar dacă danezii aveau calitate, era mai mult de 5-0.

Cred că FCSB a avut prea mult respect, prea multă frică. Parcă nu era echipa pe care o știam. Să nu dai gol în dublă manșă...”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport

Eu îl băgam pe Compagno, în locul lui Ovidiu Popescu. Jucam Coman, Compagno și Octavian Popescu. Olaru trebuia la mijloc. Miculescu nu avea de ce să intre în acest meci. Și nu în locul lui Octavian Popescu, care era singurul care putea face ceva, care putea iventa ceva. Nu avea rost schimbarea Miculescu

 - Octavian Popescu. - Basarab Panduru

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.