Conference League

FCSB acuză arbitrajul după eliminarea cu Nordsjaelland: „Nu știu cât a controlat meciul”

+16 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Marius Mărgărit, Sergiu Alexandru, Raed Krishan (video)  —  joi, 17 august 2023

Damjan Djokovic, mijlocașul de 33 de ani de la FCSB, a acuzat arbitrajul kosovarului Genc Nuza din Norsjaelland - FCSB 2-0, din manșa a doua din turul 3 din Conference League. 

La finalul partidei, Djokovic a analizat înfrângerea elevilor lui Elias Charalambous și consideră că au existat momente în care Genc Nuza a fost depășit de miza meciului. 

VIDEO Concluziile lui Damjan Djokovic după Nordsjaelland - FCSB

>

„În cele două meciuri s-a văzut că e o echipă puternică. Iar noi nu am fructificat ocaziile. Dacă făceam 1-0, altfel era meciul. Asta e, din păcate.

Nu putem da vina pe teren, chiar dacă e diferit față de cele din România. Nu am văzut penalty-ul... Dar păcat că s-a dat într-un moment delicat. Chiar și așa, trebuia să marcăm. Păcat... 

Nu știu cât a reușit arbitrul să controleze meciul. Cred că miza a fost prea mare pentru arbitru. În rest, nu avem ce să comentăm. Face parte din fotbal, și noi greșim. Dar parcă în anumite momente nu prea ne-a ajutat.

E păcat... Era o ocazie bună să jucăm în Europa. Acum încercăm să fim mai buni pe viitori. Acum ne gândim la campionat”, a declarat Damjan Djokovic.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.