Conference League

Gigi Becali a găsit marea problemă de la FCSB: „Piticania aia de la Rapid cum poate?”

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 18 august 2023

După Nordsjaelland - FCSB 0-2, în turul 3 al preliminariilor Conference League, Gigi Becali a dezvăluit ce-l nemulțumește la jucătorii săi.

Patronul FCSB, care a criticat tactica și schimbările făcute de Pintilii și Charalambous, spune că este nemulțumit de modul în care sunt tratate fazele fixe la echipa sa și îi critică pe executanți.

Gigi Becali a găsit marea problemă de la FCSB

„Noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge! De acolo au scăpat pe contraatac și am rămas în 10 oameni. Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR Cluj (n.r- Claudiu Petrila), cum poate să bată?!

Nu știu, tată... Să repete jucătorii cornerele! Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele și să ridice mingea. Nu să bată ca Deac, dar să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta? 

L-am întrebat și pe MM Stoica, de mai multe ori. Coman mai bate, dar în rest nu are cine să bată cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge! El aleargă, săracul, dar nu poate să ridice o minge”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

M-am gândit să fac selecție, în Uganda, Rwanda și Burundi. Iau de acolo și îi pun să facă repetiții. Jucătorii pe care îi au danezii nu sunt talentați, dar au făcut multe repetiții. Nu ai cum să faci selecție de peste tot. Nu ai antrenorii lor, nu ai alimentația lor, nu ai.... Nu avem! Asta e la noi în România.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Ciprian Panait la GSP Live, după Nordsjælland - FCSB 2-0: „Chiricheș are circumstanțe, nu scuze”

>

FOTO. Cele mai tari imagini din Nordsjaelland - FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.