Conference League

Laszlo Dioszegi și-a făcut calculele înainte de Sepsi - Bodo/Glimt: „Astea sunt șansele la calificare” » Anunță noi transferuri

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 18 august 2023

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a fost extrem de încântat după victoria cu Aktobe, 1-0, și calificarea în play-off-ul Conference League.

  • Sepsi va juca în play-off cu Bodo/Glimt, liderul din campionatul Norvegiei, care a trecut de Pyunik cu 6-0 la general (AICI, prezentarea adversarului)
  • Turul dintre Sepsi și Bodo/Glimt se va juca la Sf. Gheorghe, pe 24 august. Manșa decisivă este programată în Norvegia, pe 31 august

Omul de afaceri a vorbit după meci, în direct la GSP LIVE, despre calificarea în ultimul act al preliminariilor și spune că o vede favorită pe Bodo/Glimt la calificare.

VIDEO. Laszlo Dioszegi, la GSP Live, după calificarea lui Sepsi în play-off-ul Conference League: „Nu pleacă nimeni!”

>

„Eu văd un avantaj mai mare pentru Bodo/Glimt. E o nucă tare! Trebuie să recunoaștem că e o echipă foarte, foarte tare. Eu zic că șansele de calificare sunt 25%. 

Dar jucătorii pot să răstoarne calculele. În acest moment, Bodo/Glimt e o echipă tare. Așa simt. Dar am încredere în băieți. Dacă se dăruiesc ca acum, se poate întâmpla orice”, a spus Dioszegi la GSP LIVE.

Acesta a vorbit și despre ce planuri are pentru a întări lotul: „Nu mai pleacă nimeni! În niciun caz. Ștefănescu rămâne, da. Toți rămân. Antrenorul mai vrea un fundaș central. Suntem în discuții pentru unul sau doi jucători. Vom vedea ce va fi. Dacă antrenorul spune că mai vrea un jucător, atunci vom căuta unul bun”.

Pentru un club aşa mic, cum suntem noi, orice ban contează. Cred că o să primim puţin peste 1 milion de euro. Pentru noi este foarte bine. Pentru intrarea în grupe, jucătorii au o primă. O să vorbesc şi cu ceilalţi conducători, pentru că nu o stabilesc doar eu. Dar cu siguranţă va fi o primă frumoasă pentru jucători.

- Laszlo Dioszegi, la OrangeSport

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.