Stiri extrasport

Elisa Mazzucchelli a făcut din nou senzație » Cum a apărut cea mai sexy animatoare din circuitul MotoGP pe stadionul Luigi Ferraris

+47 Foto
Elisa Mazzucchelli // Foto: Instagram

Articol de Livia Lixandru  —  Friday, 18 August 2023

Elisa Mazzucchelli, în vârstă de 31 de ani, și-a surprins fanii de pe Instagram cu o nouă apariție sexy. De data asta, cea mai sexy animatoare din circuitul MotoGP s-a pozat pe Stadionul Luigi Ferraris, iar alături de imagini a scris și un mesaj.

„A patra poză este preferata mea. Ghiciți de ce!”, a scris Elisa în dreptul unei imagini din care admiratorii nu pot observa nimic. 

Cu toate astea, internauții i-au lăsat câteva comentarii. „Suporterii Doriei au fost întotdeauna stimați și apreciați! Au o mare pasiune și atașament față de culorile lor”, „Vă doresc o revenire rapidă în Serie A”, „Tipul din spate probabil e invidiat de tot globul”, au fost mesajele fanilor.

Cine este Elisa Mazzucchelli

Elisa Mazzucchelli (31 de ani) este cea mai sexy animatoare din circuitul MotoGP. Italianca este un mare fan al celor de la Sampdoria, formație care nu o duce însă prea bine: a retrogradat sezonul trecut în Serie B. Elisa merge destul de des la meciurile Sampdoriei.

Elisa și-a făcut studiile la Universitatea din Genova. A fost desemnată cea mai sexy italiancă din circuitul MotoGP în anul 2017. 

Ea ar avea o avere estimată de aproximativ 500.000 de dolari, scrie The Sports Grail. Este urmărită de peste 317.000 de persoane pe rețeaua de socializare Instagram.

Citește și alte știri mondene: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.