Conference League

Și Las Fierbinți a bătut FCSB! O redifuzare a serialului românesc de comedie a avut audiență mai bună decât eliminarea din Europa

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Friday, 18 August 2023

FCSB a pierdut 0-2 în Danemarca, pe terenul celor de la Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League și a spus adio cupelor europene.

Meciul transmis de Antena 1 în intervalul 20:00 - 21:52 a fost vizionat la nivel național de 765.000 de persoane. În topul emisiunilor pe durata întregii zile, partida echipei FCSB a ocupat locul 5 în topul audiențelor de joi, 17 august.

Las Fierbinți a bătut FCSB la audiență!

Lider absolut de audiență a fost serialul românesc de comedie Las Fierbinți! Bobiță, Giani și Brânzoi au făcut spectacol cu o redifuzare! 

1,23 milioane de telespectatori au preferat Pro TV în intervalul 20:28 - 21:28. Producția postului fiind cea mai urmărită din România ieri.

Pe poziția secundă în topul general al audiențelor la nivel național l-a ocupat filmul „Regele Scorpion”, transmis tot de Pro TV. 933 de persoane au urmărit filmul american de acțiune lansat acum 21 de ani.

În ceea ceea ce privește cea de-a doua echipă din România care a jucat joi în Conferencea League, Sepsi a fost urmărită cumulat de 342.000 de telespectatori

254.000 au urmărit confruntarea cu Aktobe pe DigiSport, iar alți 88 de mii pe Prima Sport.

Gigi Becali a anunțat o nouă regulă la FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.