Liga 1

Acționarii Rapidului, felicitați pentru decizia în cazul Bergodi: „Aș da un singur exemplu: Simone Inzaghi”

Cristiano Bergodi // FOTO: Imago

Articol de David Marinescu  —  Friday, 18 August 2023

În direct la GSP Live, Laszlo Balint a comentat situația complicată de la Rapid. 

Deși conducătorii aveau planuri mari pentru acest sezon, Rapid are un start slab de campionat. Are doar 5 puncte în 5 etape și este pe locul 11. Cu toate acestea, acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu anunță că îl susțin în continuare pe Cristiano Bergodi.

VIDEO Laszlo Balint îl apără pe Cristiano Bergodi

Iar Laszlo Balint îi laudă pe cei doi conducători din Giulești și pe Cristiano Bergodi, pe care-l compară cu Simone Inzaghi, antrenorul care a dus-o pe Inter în finala Ligii Campionilor, deși a fost de mai multe ori aproape să fie demis.

>

„Eu cred că este de lăudat și de apreciat atitudinea conducătorilor de la Rapid, prin faptul că i se acordă încredere lui Bergodi. E un antrenor care a demonstrat, care a făcut rezultate și care, din punctul meu de vedere, gestionează foarte bine această presiune.

Am văzut o declarație a lui Victor Angelescu, care a spus că se va face o analiză mai complexă a muncii staff-ului tehnic după etapa a 10-a. 

Eu aș da un singur exemplu: Simone Inzaghi. El a fost contestat sezonul trecut pentru rezultatele pe care le-a avut, mai ales în competiția internă. A fost contestat și au ieșit la iveală liste cu nume cu eventuali înlocuitori. Dar i s-a dat încredere și cel puțin în Champions League a reușit o surpriză.

Asta denotă faptul că cei din conducerea clubului au reușit să aibă înțelepciunea necesară pentru a analiza la rece munca staff-ului”; a declarat Laszlo Balint la GSP LIVE.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.