Conference League

MM Stoica a vorbit după eliminarea lui Chiricheș cu Nordsjaelland: „În toată cariera mea, nu am mai văzut asta”

+16 Foto
FOTO: Vlad Chiricheș

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 18 august 2023

MM Stoica a vorbit despre prestația lui Vlad Chiricheș din „dubla” celor de la FCSB cu Nordsjaelland, pierdută cu 0-2 la general, în turul 3 peliminar Conference League.

Chiricheș a fost eliminat la returul din Danemarca, după ce a primit două cartonașe galbene. Primul pentru proteste, al doilea pentru un fault inutil, aproape de tușă.

Faza în care Chiricheș primește al doilea galben

MM Stoica: „Chiricheș e cel mai important om de vestiar pe care l-am văzut din cariera mea”

„E un concurs de împrejurări în cazul lui Chiricheș. În primul meci, la 0-0, a fost excepțional. Cel mai bun de pe teren. Acum, jucase foarte bine. Primul galben l-a luat după o mare greșeală. El nu s-a dus să protesteze, s-a dus să pună că ne-a oprit din avantaj să le dea ălora două cartonașe galbene. Centralul nu a văzut ceva penalizabil, dar i-a zis asistentul în cască, că a venit de departe. 

Al doilea cartonaș galben nu trebuia să îl ia. Cu el îl teren, Dawa cred că are cea mai bună formă de când joacă fotbal. Chiricheș e cel mai important om de vestiar pe care l-am văzut din cariera mea, peste Rădoi, peste toți. 

Rădoi era apropiat ca vârstă de jucătorii importanți. Se impunea, vorbea în vestiar. Chiricheș e 2 în 1. E și mai mare, și căpitanul naționalei. Când băieții noștri se întorceau de la națională, erau fascinați de aura lui Chiricheș. Noi avem căpitanul naționalei în vestiar”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Nordsjælland - FCSB 2-0 // Damjan Djokovic, declarații după partidă: „Ar fi trebuit noi să marcăm primii, poate ar fi arătat altfel partida”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.