Conference League

MM Stoica, răspuns pentru Becali: „Acum două săptămâni eram buni, ne trebuiau echipe, acum nu mai suntem” + Scut în fața antrenorilor

MM Stoica

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 18 August 2023

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, le-a luat apărarea antrenorilor Elias Charalambous și Mihai Pintilii, după eliminare suferită de roș-albaștri cu Nordsjaelland, 0-2, în Conference League.

A doua zi după eliminare suferită în fața danezilor, Gigi Becali, patronul de la FCSB, a ieșit public și a criticat strategia aleasă de antrenorii Charalambous și Pintilii.

MM Stoica, răspuns pentru Gigi Becali

Într-un răspuns la declarațiile lui Becali, MM Stoica a amintit de ce spunea patronul roș-albaștrilor înainte de „dubla” cu Nordsjaelland. „Să ne aduceți echipe, că nu mai avem cu cine să jucăm. Dar nu danezi, că pe ei îi spulberăm”, declara Gigi Becali.

„Gigi mi-a zis să facem 4 ore antrenament, ce să fac. Avem un preparator care e în contact cu cei mai buni din Europa, deci facem la cel mai înalt nivel. Nu știu dacă Pintilii a vrut să plece, nu am auzit nimic. Nu se antrenează nimeni mult, nu am auzit. Se antrenau pe vremuri mult. 

Acum 2 săptămâni eram buni, ne trebuiau echipe, acum nu mai suntem. Nu s-a pus problema să plece Charalambous și Pintilii, suntem pe primul loc în România și am fost scoși cu erori de arbitraj de o echipă care era favorită, care dă 3 milioane pe un jucător și 800 de mii salariu. 

Și dintr-o țară care era puțin mai civilizată ca noi. În 2012 eliminam Copenhaga, și nu ne antrenam 4 ore”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

VIDEO Gigi Becali: „Pintilii a vrut să plece pentru că am cerut antrenamente mai lungi!”

>

„Nordsjaelland a fost o echipă bună. Adică.. Avea prima șansă. Noi mizam pe noroc. Acum ne vedem de treaba noastră, ne vedem de campionat. Era normal ca ei să se califice. Tot ei au fost... Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. 

Din moment ce noi nu avem... Și îi spun lui MM «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice că «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci...». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție. Echipa asta (n.r. - Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. 

Și dacă nu poți, repeți până poți. Eu am cerut 30 de minute de antrenament în plus. MM Stoica a zis «Nu, domnule, că nu poate...». Și Pintilii a zis «Băi nea Gigi, eu plec atunci! Nu se poate. Atât e antrenamentul». De ce nu a zis «Da, nea Gigi, facem». De ce, mă? De ce să pleci? Sunt acum metode antrenamente care s-au modernizat... Poate medicamentația, poate metodele de odihnă. 

Eu am făcut cameră hiperbară și am trimis doctorul la specializare. Am dat 300.000 de euro, dar nu a făcut nimeni... Dacă vedeai o echipă care să dribleze, era altceva. Dar eu nu am văzut la ei un jucător care să facă ceva. unul de talia lui Coman. Dar Coman trebuie să se antreneze”, a spus Gigi Becali vineri.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.